Talven tauteja vastaan tällä kätevällä välineellä

Nuhakausi alkaa olla räkäisimmillään ja on aika ottaa kaikki keinot käyttöön! Esittelemme pienen kätevän apurin, joka auttaa pitämään huolta päivittäisestä vitamiinitankkauksesta.

torstai 21. joulukuuta 2017 teksti Julie Johannesen

KUNTO PLUSsan toimitus suosittelee

Haluatko pitää taudit mahdollisimman tehokkaasti loitolla tänä talvena? Kenties Cutter & Slicer -vihannesleikkuri voisi olla avuksi. Runsaasti kuitua ja vitamiineja sisältävät kasvikset ja hedelmät voivat nimittäin auttaa tukemaan elimistön omia puolustusjoukkoja talven monia taudinaiheuttajia vastaan.

Cutter & Slicer -vihannesleikkuri tekee kasvisten ja vihannesten pilkkomisesta nopeaa ja helppoa. Mukana tulee useita erilaisia teriä, jotka sopivat kaikenlaisten hedelmien ja kasvisten pilkkomiseen. Kätevässä vedenpitävässä rasiassa valmiiksi pilkotut kasvis- ja hedelmäpalat kulkevat näppärästi mukana, jolloin terveellistä naposteltavaa on aina käden ulottuvilla. Rasiaan voi myös pilkkoa valmiiksi salaattiainekset, jotka säilyvät tuoreina käyttöä varten. Käytön jälkeen leikkurin voi pestä astianpesukoneessa. 

Nyt saat 2 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja Cutter & Slicer -laitteen yhteishintaan 12,90 euroa.

Katso videolta vinkit leikkurin käyttöön.

Tankki täyteen vitamiineja 

Riittävä ja monipuolinen kuidun, vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti voi auttaa pitämään taudit loitolla. Tarvittaessa vitamiineja voi tankata purkista etenkin talven pimeimpinä ja tautisimpina kuukausina.

Vitamiinipillerit eivät kuitenkaan tyystin voi korvata monipuolista ja terveellistä ravintoa, sillä vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi kasviksista ja hedelmistä saadaan lukuisia hyvinvoinnille hyödyllisiä aineita, esimerkiksi tärkeitä rasvahappoja ja aminohappoja, jotka auttavat osaltaan pitämään huolta hyvinvoinnista. Paras konsti tukea vastustuskykyä sisäisesti onkin terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, jonka tukena voi tarvittaessa käyttää vitamiini- tai muita ravintolisiä.

Nyt saat 2 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja Cutter & Slicer -laitteen yhteishintaan 12,90 euroa.

Elimistö ei sinänsä osaa erottaa, tuleeko sen saama vitamiini purkista vai hedelmästä – sille tärkeintä on saada tärkeitä ravintoaineita riittävästi. Ruokavaliosta saatavat vitamiinipommit lyövät kuitenkin tabletit monipuolisuudellaan. Monipuolisella ravinnolla on myöskin toisaalta vaikea saada mitään tiettyä ravintoainetta liikaa, vaan saanti pysyy helpommin tasapainossa.


Cutter & Slicer -leikkurista on moneksi

Cutter & Slicer -leikkurin mukana tulee erilaisia teriä ja osia, joiden avulla kasviksista ja hedelmistä on helppo pilkkoa niin annospaloja välipalanälkään kuin aineksia salaattien ja muiden ruokien valmistukseen. Leikkaat kätevästi perunaista ranskalaisia tai pilkot dippikasvikset evääksi tai elokuvaillan naposteltavaksi.

Cutter & Slicerin mukana tulee myös raastinrauta, perunankuorija sekä mandoliinileikkuri.

Katso tarjous täältä!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee