B6-vitamiini alentaa syöpäriskiä

Tutkijat ovat viime vuosina selvittäneet innokkaasti B-vitamiinien vaikutusta syöpäsairauksiin.

tiistai 7. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Skotlantilaisen tutkimuksen mukaan suuret annokset B6-vitamiinia pienentävät paksusuolen ja peräsuolen syövän eli kolorektaalisyövän riskiä.

Viisituhatta ihmistä käsittäneessä tutkimuksessa löytyi selvä yhteys B6-vitamiinivajeelle ja kolorektaalisyövälle. Kyseinen syöpä on jatkuvasti yleistymässä.

Lähde: University of Edinburgh


HYVIÄ B6-VITAMIININ LÄHTEITÄ

Banaanit, pähkinät, mantelit, pavut, maissi, herneet, peruna, siipikarja, naudanliha, kala, maksa, munuaiset, maitotuotteet ja oluthiiva.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin kohtaan kehossasi olet kaikkein tyytyväisin?


KUNTO PLUS suosittelee