B6-vitamiini alentaa syöpäriskiä

Tutkijat ovat viime vuosina selvittäneet innokkaasti B-vitamiinien vaikutusta syöpäsairauksiin.

tiistai 7. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Skotlantilaisen tutkimuksen mukaan suuret annokset B6-vitamiinia pienentävät paksusuolen ja peräsuolen syövän eli kolorektaalisyövän riskiä.

Viisituhatta ihmistä käsittäneessä tutkimuksessa löytyi selvä yhteys B6-vitamiinivajeelle ja kolorektaalisyövälle. Kyseinen syöpä on jatkuvasti yleistymässä.

Lähde: University of Edinburgh


HYVIÄ B6-VITAMIININ LÄHTEITÄ

Banaanit, pähkinät, mantelit, pavut, maissi, herneet, peruna, siipikarja, naudanliha, kala, maksa, munuaiset, maitotuotteet ja oluthiiva.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee