Nainen pitelee päätään silmät kiinni. Taustalla joulukuusi.
© iStock

Näin toimitus välttää joulustressin

KUNTO PLUS -lehden toimitus paljastaa hyväksi havaitut vinkkinsä joulustressin välttämiseen. Hyödynnä vinkit ja vältä stressi!

perjantai 25. marraskuuta 2016 teksti A. Bruneskjold

Joulunalusaika on monille stressaava ajanjakso. Kaipaatko vinkkejä, joilla selätät joulustressin ennen kuin se ehtii alkaakaan? Kerromme toimituksen vinkit rauhallisempaan joulunodotukseen.

Irene
Aloitan joululahjojen hankkimisen TODELLA hyvissä ajoin. Hankin vähintään pari lahjaa viikossa marraskuun puolivälistä eteenpäin.

Tine
Lähden matkalle johonkin lämpimään ja aurinkoiseen paikkaan joulunpyhien ajaksi. Pimeää on ihana päästä pakoon, ja jouluaaton vietto bikineissä on siistiä!

Sara
Tykkään emännöidä vieraita kodissani, eikä joulu tee tästä poikkeusta. Tänä vuonna olen päättänyt ulkoistaa ruuanlaiton, joten minun ei tarvitse stressata resepteistä, aineksien ostamisesta ja ruuanlaitosta, joka voi viedä tuntikausia. Nykyään kotiinkin saa tilattua todella laadukasta ruokaa. Ainekset voi tilata eri kaupoista yksi kerrallaan tai ravintolasta kerralla koko aterian.

Inge
Kun olemme kotona jouluna, vieraat tulevat meille aina tuomisten kanssa. Jokainen vieras voi tuoda mukanaan osan ateriasta, jotta kaikki ei jää emännän tai isännän kontolle. 

Jeanette
Teen lahjaostokset netissä täpötäysien kauppojen sijaan. Joululeivonnaiset hankin valmiina, enkä ala itse leipoa niitä hiki hatussa. Vieraat voivat myös tuoda jotakin tullessaan, esimerkiksi jälkiruokaa tai viiniä tai jonkin jouluaterian osan. 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee