Pariskunta makaa sängyssä hymyillen

Useimpien parien mukaan sunnuntaiaamut ovat viikon lemmekkäintä aikaa.

© iStock

Tämä ajankohta on viikon suotuisin hetki seksille

Lemmiskelyn mahdollisuudet kasvavat selvästi viikon loppua kohden. Lue, millon useimmat parit harrastavat seksiä, ja milloin ei todellakaan ole sen aika.

torstai 9. helmikuuta 2017 teksti Jeanette Linder

Halukkuus tuntuu vaihtelevan pitkin viikkoa: ankeat maanantait eivät juuri ole niitä kuumimpia päiviä, kun taas viikon lopulla arjen kiireiden ulottumattomissa seksillekin alkaa jo olla sijaa. Mutta mihin aikaan viikosta tarkalleen seksin mahdollisuudet ovat huipussaan? Uudessa kyselytutkimuksessa selvitettiin halukkuuden aikatauluja.

Halukkuus suurennuslasin alla

Brittiläisen kemikalioketjun Superdrugin teettämään seksielämää koskevaan kyselyyn vastasi 2 000 parisuhteessa elävää henkilöä. Vastauksista kävi ilmi, että viikonloppu oli useimmille otollisinta aikaa intiimeille hetkille, ja viikonlopuissa nimenomaan aamut olivat suosituimpia lemmiskelyajankohtia.

Viikon seksikkäin ajankohta

 Eniten seksiä harrastettiin kyselyn mukaan sunnuntaiaamuisin kello 9. Ajankohtaa selittänee se, että sunnuntaiaamuisin ei yleensä ole kiire mihinkään, ja olo on seksille suotuisasti raukean rento. Sunnuntain ohella myös lauantai osoittautui kyselyssä suosituksi sekstailupäiväksi, sen sijaan maanantait hehkuivat hekumaa kaikista viikonpäivistä vähiten.

Viikon eniten ja vähiten suositut lemmiskelyajankohdat

Suosituimmat

1. Sunnuntai klo 9.00
2. Lauantai klo 22.30
3. Lauantai klo 23.30
4. Perjantai klo 22.30
5. Lauantai klo 10.30

Vähiten suositut

1. Maanantai klo 20.15
2. Maanantai klo 19.30
3. Tiistai klo 17.30
4. Tiistai klo 21.00
5. Torstai klo 8.00


Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin aikaan treenaat mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee