Polkupyörä

Pyörälläsi voi olla jotain tekemistä sen kanssa, miten orgasmointisi onnistuu.

© iStock

Polkupyöräsi voi pilata hekuman hetket

Fillarointisi voi vaikuttaa siihen, miten helposti saat orgasmin.

maanantai 3. lokakuuta 2016 teksti A. Sjøstrøm

Suhaatko maantiepyörällä selkä köyryssä paikasta toiseen mieluummin kuin köröttelet rauhallisesti pää pystyssä vanhan mallisella naistenpyörällä? Pyöräilytottumuksesi ja ajoasentosi voi nimittäin vaikuttaa seksielämääsi – joten kannattaa miettiä, onko tärkeämpää päästä nopeasti päivällä paikasta toiseen vai päästä illalla makuuhuoneessa edes joskus hekuman huipulle. Yhdysvaltalaistutkimuksessa selvitettiin pyöräilyn vaikutusta alapään asioihin.

Yalen yliopiston tutkimuksessa tutkittiin 41 naisen polkupyörät, ja tulokset osoittivat, että naisilla, joilla ohjaustanko oli satulaa matalammalla, oli myös heikommat edellytykset saavuttaa orgasmia. Tällaisille pyörille tyypillisessä eteenpäin kumartuneessa ajoasennossa nimittäin sukuelinten alueelle kohdistui nimittäin enemmän painetta, mikä heikensi tuntoa näillä alueilla – ja samalla orgasmin kokemisen edellytyksiä. 

Tähän ongelmaan on onneksi helppo ratkaisu: nosta ohjaustankoa vähintään satulan tasolle tai vaihda vanhanaikaisempaan malliin, jossa ajoasento on luonnostaan pystympi.

LUE MYÖS: Sähköpyörä innostaa pyöräilemään

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee