Nainen ja mies sängyssä

Hekuman huipulle joka kerta

Jos orgasmi jää usein saavuttamatta, kokeile näitä tosielämässä testattuja ja hyväksi havaittuja konsteja!

maanantai 1. toukokuuta 2017

Seksin asiantuntijoita ei tarvitse välttämättä hakea netistä tai keltaisilta sivuilta –kokemusasiantuntijoita kun on melkein meistä jokainen. Rohkeimmat uskaltavat myös jakaa parhaat, omakohtaisesti hyväksi havaitut konstinsa maksimaalisen nautinnon saavuttamiseen.

Päätimme koota parhaat tosielämän seksivinkit lukijoidemme iloksi ja kysyimme kymmeneltä naiselta, mikä heidät saa syttymään – ja laukeamaan. Selvitimme myös sen, miksi nämä orgasminiksit todellakin toimivat ja laadimme ohjeet, miten niitä voi soveltaa omassa makuuhuoneessa.

10 oikotietä orgasmiin

1. Alavatsan painaminen

"Yhdynnän aikana mieheni painaa kädellään alavatsaani. Näin saan huikean orgasmin joka kerta."

Miksi se toimii

Vaikutus liittyy todennäköisimmin G-pisteeseen, joka sijaitsee emättimen etuseinämässä noin neljä senttiä emättimen suulta. Kaikki naiset eivät kovin helpolla paikallista omaa G-pistettään, sillä se ei välttämättä sijaitse suoraan samassa linjassa navan kanssa. G-pisteen olemassaolosta ylipäänsä on kiistelty, mutta monet kokevat alueen stimuloinnin nautinnollisena ja orgasmia voimistavana. Kun alavatsaa painetaan yhdynnän aikana, G-piste painuu tiiviimmin penistä vasten, mikä voi tehdä orgasmista entistä kokonaisvaltaisemman.

Kokeilkaa tätä kotona

G-pisteelle ei voi antaa tarkkoja koordinaatteja eikä sen stimulointi tuota kaikilla samanlaisia tuntemuksia. Parhaimmillaan se voi kuitenkin viedä nautinnon uudelle tasolle, joten kannattaa uhrata tuokio tai pari rauhallisiin etsintöihin. Kumppani voi kokeilla painaa varovasti naisen alavatsaa noin 10 senttimetriä navan alapuolelta samalla, kun hän liikkuu naisen sisällä. Kun oikea kohta löytyy, epäilyksen varaa ei ole – sen kyllä tietää.

2. Hyväily koskettamatta

"Kun olen riisuutunut, mieheni tulee eteeni ja tuo kämmenensä melkein ihoani vasten ja liikuttaa hitaasti käsiään ylös ja alas pitkin vartaloani ilman, että hän varsinaisesti koskee minua."

Miksi se toimii

Kun kämmeniä kuljetetaan lähes ihoa koskien, ne hipovat ihokarvoja ja aiheuttavat ihanan kihelmöivän, lähes kutittavan tunteen. Pidätelty kosketus voi tuntua myös erittäin kiihottavalta, kuin aavistukselta siitä, mitä on vasta tulossa. Se viestii myös arvostuksesta ja kiinnostuksesta toisen kehoa kohtaan ja voi näin tehdä kosketuksen kohteen olon entistä haluttavammaksi.

Kokeilkaa tätä kotona

Lähes koskettava osapuoli riisuu kumppaninsa, mikä on jo itsessään kiihottavaa, ja asettuu seisomaan tämän kumppaninsa eteen. Hän vie kämmenensä kumppaninsa ohimoille niin lähelle ihoa kuin mahdollista ilman, että hän varsinaisesti koskee kumppaniaan. Hän kuljettaa käsiään ohimoilta hitaasti olkapäille, rinnoille, vatsalle, pakaroille ja reisille lähes kumppaniaan koskettaen. Mitä hitaampi liike, sen parempi.

3. Pää alaspäin

"Rakastellessamme mieheni käänsi minut kohtisuoraan sängynlaitaa kohden niin, että pääni roikkui sängyn ulkopuolella. Olin aikeissa protestoida outoa asentoa kun huomasin, että se tuntui oikeastaan todella hyvältä. Hetken päästä sain intensiivisen orgasmin."

Miksi se toimii

Kun pää on alaspäin, tunne voi olla hieman huimaava. Fyysiseen nautintoon yhdistettynä tämä tunne voi joillain naisilla tehdä orgasmista voimakkaamman.

Kokeilkaa tätä kotona

Nainen makaa sängyllä niin, että pää ja hartiat ja roikkuvat sängylaidan yli. Mies työntyy hitaasti ja varovasti naisen sisään. Asento on nautinnollisin silloin, kun nainen on jo valmiiksi hyvin kiihottunut, joten aivan session alussa sitä ei kannata kokeilla.

4. Temposta toiseen

"Rakastajani saattaa pysähtyä kesken työnnön ja vaihtaa vaihteen superhitaalle niin, että hän liikkuu sisään ja ulos sentti sentiltä. Laukean muutamassa minuutissa."

Miksi se toimii

Monille naisille ennalta-arvaamattomuus voi olla erityisen kiihottavaa. Odotusten nouseminen kutkuttaa ja kuumentaa tunnelmaa, kun kumppanin seuraavasta liikkeestä ei voi olla varma. Pienet yllätykset, kuten pieni tauko ja rytminmuutos, voivat olla siis enemmän kuin paikallaan.

Kokeilkaa tätä kotona

Kumppani pysäyttää yhdynnän aikana liikkeen kesken kaiken valitsemallaan – ja toiselle osapuolelle odottamattomalla – hetkellä, esimerkiksi aivan työnnön alkuvaiheessa, kun peniksen pää koskee häpyhuulia, tai puolimatkassa sisään. Parhaimmalta yllätys tuntuu, jos pysähdyksen jälkeen jatketaan mahdollisimman hitaasti ja kiihdytetään tahtia vähitellen.

5. Tyyny takamuksen alle

"Ennen lähetyssaarnajaan asettumista laitan napakan tyynyn takamukseni alle. Se muuttaa hieman mieheni tulokulmaa ja saa asennon tuntumaan paljon paremmalta."

Miksi se toimii

Sillä, mistä kulmasta naiseen työnnytään, voi olla ratkaiseva merkitys nautinnon kannalta. Myös työntökulman vaihtelu yhdynnän aikana voi virkistää kummasti! Kun lähetyssaarnaajassa naisen takamuksen alla on hieman koroketta, klitoris saa entistä enemmän stimulaatiota.

Kokeilkaa tätä kotona

Kun on lähetyssaarnaajan aika, asetetaan naisen takamuksen alle tyyny niin, että sen päällä on mukava ja tukeva maata.

Tyynykokeilun voi aloittaa litteällä päänalusella ja kokeilla, miltä uusi työntökulma tuntuu. Tarvittaessa voidaan takamuksen alle laittaa toinenkin tyyny.

6. Oraalionnea

"Nuoleminen toimii aina. Paitsi että se tuntuu taivaalliselta, kumppanini tekee sen niin antaumuksella ja itsekin nauttien, että se lisää omaa nautintoani entisestään."

Miksi se toimii

Naiset saattavat arastella antautua oraali-ilottelussa vastaanottavaksi osapuoleksi, koska he pelkäävät alakertansa maistuvan pahalta tai haiskahtavan. Jos kumppani saa häivytettyä nämä pelot, naisen on helpompi keskittyä itse nautintoon.

Kokeilkaa tätä kotona

Oraaliseksin aikana suorittavan osapuolen kannattaa ilmaista vaikka nautinnollisin huokauksin tai voihkaisuin – tai ihan omin sanoin – miten ihanaa se hänestä(kin) on.

7. Saa vaivata

"Aivan parasta on se, kun makaan mieheni päällä keho kehoa vasten ja hän hieroo ja pyörittelee pakaroitani kunnon otteella, ja tunnen samalla hänen peniksensä liikkeet sisälläni."

Miksi se toimii

Joillain naisilla takamus on rintojakin merkittävämpi erogeeninen alue. Jos pakaroita hierotaan reippaasti samalla kun mies on naisen sisällä, peniskin pääsee liikkeen mukana hieromaan emättimen kaikkia herkkiä sopukoita.

Kokeilkaa tätä kotona

Aloittakaa kokeilut asennosta, jossa nainen istuu miehen päällä ja laskeutuu sitten makaamaan miehen päälle. Mies ottaa tukevan otteen naisen pakaroista (ei kuitenkaan liian kipakkaa!) ja vaivaa niitä perusteellisesti. Jos miehen sormet yltävät sinne asti, hän voi samalla hyväillä naisen välilihaa.

8. Kielipeliä

"Kun mieheni on nuollut minut orgasmin partaalle, hän alkaa alkaa lipsutella klitoristani kielellään pituussuunnassa. Pari sekuntia, ja olen valmis."

Miksi se toimii

Toisin kuin monet luulevat, klitoris ei ole pelkkä nyppylä emättimen suun yläpuolella, vaan se on kokonaisuudessaan kahdeksan senttimetrin pituinen elin, josta suurin osa sijaitsee lantion sisällä. Kun kielellä hyväillään ripeällä liikkeellä klitoriksen näkyvää osaa, stimuloidaan samalla myös klitorista kokonaisuudessaan.

Kokeilkaa tätä kotona

Aivan aluksi kannattaa varmistaa, että klitoriksen peittävä pieni "huppu" on pois tieltä. Naisen kiihottuessa klitoriksen näkyvä osa yleensä kasvaa ja tulee näin paremmin näkyviin, mutta tarvittaessa "suojahuppua" voi myös hellästi nostaa sormin, jotta kieli pääsee koskettamaan itse klitorista.

9. Lipaisu ja puhallus

"Poikaystävälläni on eräs erikoistemppu: hän nuolee minua esimerkiksi navan ympäriltä, kaulalta tai pakaroilta. Sitten hän puhaltaa kevyesti samaan kohtaan, nuolee ja puhaltaa taas. Se kiihottaa minua aivan valtavasti."

Miksi se toimii

Kostealle iholle puhaltaminen aiheuttaa viilentävän tunteen. Mitä suurempi ero eroottisten tuntemusten välillä – esimerkiksi kovan ja pehmeän ja lämpimän ja kylmän tuntemuksen – sitä intensiivisempi kokemus syntyy. Siksi lämpimän kielen nuolaisun ja viileän puhalluksen vaihtelu voi olla todella kiihottavaa.

Kokeilkaa tätä kotona

Ihon voi kostuttaa vedellä tai syljellä tai kokeilla alkoholia. Se haihtuu nopeammin, jolloin viileneminekin on nopeampaa.

10. Tyhjiö

"Eräs eksäni imi huulillaan lujasti nännini ympärillä, ja alkoi sitten vuorotellen imeä ja puhaltaa. Tuntui aika huimalta, kun nännin ympärille syntyi ensin tyhjiö ja sen jälkeen paineen tunne."

Miksi se toimii

Samoin kuin lämpimän ja kylmän vaihtelu, myös imun ja puhalluksen vaihtelu voi tuntua kiihottavalta.

Eri hermosäikeet rekisteröivät imun ja ilmavireen, minkä vuoksi aistielämys on vahvempi.

Kokeilkaa tätä kotona

Varovaisuus on valttia! Muutaman hellän imaisun jälkeen nännin voi ottaa kokonaan napakammin huulten väliin.

Ime ensin. Hengitä sitten sisään nenän kautta ja puhalla ulos suun kautta. Jos tämä aiheuttaa toivotun reaktion, voit lisätä imutehoa vähitellen.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee