Mies etualalla, nainen taustalla.

Puhutteko usein toistenne ohi? Lue lisää!

© iStock

Ymmärrä miestä paremmin

Mitä miehen mielessä oikein liikkuu? Kerromme vastauksen!

tiistai 23. toukokuuta 2017 teksti J. Linder

Aina sanotaan, että miesten on vaikea ymmärtää naisia. Mutta entäpä naiset sitten? Ymmärtävätkö naiset miesten aivoituksia yhtään sen paremmin? 

Reddit-sivusto selvitti asiaa kysymällä mieslukijoiltaan, mitkä ovat tavallisimpia väärinkäsityksiä, joita naisilla on miehistä. Seuraavat kolme asiaa mainittiin usein:

1. Miestäkin pitää kehua

Naiset osaavat kehua toisiaan luontevasti mutta miesten kesken kehuminen ei ole kovin yleistä. Muista siis kehua joskus miestäsi. Sano hänelle vaikka, että hän näyttää tänään hyvältä.  

2. Mies ei ole ajatustenlukija

Jos sinua mietityttää jokin, sano se suoraan. Miehet eivät nimittäin useinkaan ymmärrä naisten pieniä vihjeitä vaan kaipaavat suoraa puhetta. Jokin asia voi tuntua sinulle itsellesi päivänselvältä, mutta mies ei näe pääsi sisään, joten kiinnitä huomiota siihen, mitä ja miten sanot.

3. Mieskin tarvitsee omaa aikaa

Jos mies sanoo, että haluaisi viettää illan yksin, älä ota sitä loukkauksena. Mieskin tarvitsee omaa aikaa ja tilaa, joten älä loukkaannu turhaan. Tehkää omia juttujanne yhden illan verran, niin saatta mahdollisuuden ikävöidä toisianne.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee