Kaikki kuntoplus.fin ja KUNTO PLUS appin tarjonta loppuvuodeksi!

Tilaa KUNTO PLUS digitaalisena – pääset kaikkiin KUNTO PLUSsan nettiartikkeleihin ja muihin aineistoihin, joilla terveellinen elämäntapa sujuu helpommin. 0 eurolla koko loppuvuosi 2021!

Haluatko alkaa treenata? Ensi alkuun vaikka 10 minuuttia kerralla? Haluatko syödä kevyesti ja päästä terveellisten ja löytää hyvät reseptit helposti? KUNTO PLUSsan digitilaus on juuri sinua varten!

Digitilaajana saat pääsyn KUNTO PLUSsan kaikkiin digisisältöihin eli kuntoplus.fihin sekä treeniohjelmiin ja resepteihin helppokäyttöisessä KUNTO PLUS appissa. Saat parhaat välineet, joilla terveellinen elämäntapa onnistuu myös kiireisen arjen keskellä silloinkin, kun ei jaksa itse alkaa miettimään tervellisiä valintoja. KUNTO PLUS appissa treeniohjelmat ja ruokalistat ja nopeasti valmistuvat reseptit ovat aina mukanasi.

Digitilauksen normaalihinta on 8,95 €/kk. Nyt saat loppuvuoden 0 eurolla.

Digitilaukseen kuuluu mm. kaikki tämä:

Pikatreeni – koko kehon lihastreeniohjelmat 10, 20 tai 30 minuutissa

Parasta treeniä on se, mikä tulee tehtyä! Pikatreeneissä on kaksi tasoa ja kolme kestoa. Kaikki Pikatreenit ovat koko kehon lihastreenejä, joihin ei tarvita mitään välineitä ja jotka kestävät 10, 20 tai 30 min. Videoiden kanssa treenaaminen ei ole sidottu paikkaan, sillä treenivideot voi katsoa tietokoneelta, puhelimesta tai television ruudulle siirrettynä.

Tilaajana saat myös laajan treenikirjaston muita treenivideoita välineillä ja ilman sekä yinjooga-, kävely- ja juoksutreeniohjelmia. Katso tarjous täältä.

Kuntoplus.fin ja KUNTO PLUS appin käyttöoikeus 0 eurolla

Appilla ja sivustossa käytettävien treenivideokirjaston, ruokalistojen ja reseptien lisäksi digitilaajana pääset kaikkiin kuntoplus.fin artikkeleihin suoliston terveydestä mielen tyyneyteen ja oppaisiin mm. ravitsemuksesta, treenistä, laihduttamisesta sekä juoksu- ja kävelytreeniohjelmat.

Treeni ja terveelliset ruokatottumukset ovat nyt ulottuvillasi helpommin kuin koskaan! Katso tarjous täältä.