Sandy lane - Barbados

Luksuskylpylä Sandy lane Barbadoksella

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Kylpylän tarjonta:

Karibian kenties legendaarisimman kylpyläkohteen valikoimaan kuuluu niin perinteisiä kylpylähoitoja kuin hierovia suihkuja ja kokonaisvaltaisia hierontakäsittelyjäkin. Tarjontaan on valittu parhaat palat Karibian, Kaukoidän ja Euroopan hyvinvointipalveluvalikoimasta.

Muut aktiviteetit: Peräti kolme golfkenttää, joista yksi on maailmankuulun golfkenttäarkkitehdin, Tom Fazion suunnittelema The Green Monkey. Kentän nimi tulee Barbadoksen vihermarakateista. Golftaituri Tiger Woods meni naimisiin täällä! Sandy Lanessa voi joogata kansainvälisten opettajien johdolla, ja rannalla järjestetään meditaatiota. Tarjolla on lisäksi tennistä, eri vesiurheilulajeja, uintia merikilpikonnien seurassa ja kiertoajeluita hotellin Bentleyllä.

Majoitus ja muuta: Korkea kansainvälisen tason julkkiskerroin! Hotellin kuuluisiin vieraisiin ovat lukeutuneet mm. Onassis, Mick Jagger, kuningatar Elisabeth, Peter Sellers ja Frank Sinatra. Nykyisin siellä saattaa bongata vaikkapa David Beckhamin, Cindy Crawfordin tai Tony Blairin. Sandy Lane on kuuluisa kulinaarisista nautinnoistaan. Toisinaan kohteeseen tuotetaan kolmen Michelinin tähden ravintoloiden keittiömestareita tarjoamaan gastronomisia elämyksiä erikoisruokavalioita noudattaville vieraille. Kaikki vieraat noudetaan lentokentältä limusiinilla. 112 luksushuoneistoa ja sviittiä.

www.sandylane.com

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee