Presso- ja pannukahvi suojaavat

Presso- ja pannukahvi ovat tähän asti kärsineet epäterveellisen maineesta, koska toisin kuin suodatinkahvi, ne sisältävät rasva-aineita, jotka nostavat veren kolesterolia.

perjantai 18. helmikuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

Ruotsalainen tutkimus kuitenkin osoittaa, ettei ehkä sittenkään ole niin paha juoda toisinaan suodattamatonta kahvia. Kävi ilmi, että suodattamatonta kahvia neljästi päivässä juovien naisten riski sairastua rintasyöpään on pienempi verrattuna suodatinkahvia juoviin naisiin.

Tutkimukseen osallistui 64 000 henkilöä. Tutkijat arvelevat, että nimenomaan kahvin rasvahapot suojaavat syövältä.

Rasvahappoja on suodattamattomassa kahvissa enemmän kuin suodtetussa. Aiemmat eläinkokeet osoittavat, että kahvin rasvahapot ehkäisevät syöpäsolujen kasvua.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee