Tuskainen nainen makaa sängyllä ja pitelee kuumavesipulloa vatsaansa vasten.

Lämpö auttaa kuukautiskivuista kärsivää.

© iStock

5 merkkiä, joista tietää, että on se aika kuukaudesta

Kuukautiset tuntuvat tulevan aina epäsopivimpaan mahdolliseen aikaan. Ja sen lisäksi tietyt oireet tulevat kuukautisten kylkiäisenä kuukaudesta toiseen.

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017 teksti Inge Eriksen

Kuukautiskierron vuotopäivät ovat erilaisia kuin muut päivät. Katso, sopivatko seuraavat oireet myös sinuun.

Makeanhimo

Lähdit kauppaan ostamaan vihanneksia mutta tulit takaisin suklaan, jäätelön, lakritsin ja keksien kanssa. Ja kaikki on syöty ennen nukkumaanmenoa! Sanot itsellesi, ettei makea voi olla pahaksi, koska siitä tulee parempi olo. Toistat saman session heti seuraavana päivänä!

Mielialanvaihtelut

Olet onnesi kukkuloilla ja silmänräpäyksessä taas kyynelissä. Väärä sana kumppaniltasi, katkennut kynsi tai maidon loppuminen voivat kaikki lähettää sinut äkkiarvaamatta epätoivon syövereihin.

Siteiden ja tamponien piilottelu

Vaikka kuukautiset ovat luonnollinen asia, harva nainen lähtee työpaikalla vessaan tamponi avoimesti kädessä. Suurin osa kehittää vuosien saatossa tekniikan, jolla voi kuljettaa siteet ja tamponit huomaamatta naistenhuoneeseen vaikka hihassa tai taskussa.

Ohivuotojen pelko

Se hetki, jolloin olet varma, että sinulla on punainen tahra takapuolessa, on hirvittävä! Jos luontoäiti halusi, että naiset vuotavat säännöllisesti verta takamuksestaan, miksei hän antanut meille päätä, joka kääntyy 180 astetta? Silloin ohivuodot ainakin näkisi heti!

Lämpö lohduttaa

Kuukautisten aikaan monet naiset kärsivät vatsa- ja selkäkivuista, joita lämpö saattaa helpottaa. Siksi naiset viettävät kerran kuukaudessa paljon aikaa sängyssä lämpötyynyn tai kuumavesipullon kanssa. Muita kumppaneita sänkyyn ei silloin kaivata!

Lisää varmoja merkkejä hauskalla videolla:

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee