KUNTO PLUSsan resepteissä keskitytään raaka-aineisiin, jotka eivät kerrytä rasvaa vatsaan. Lataa täältä ohjeet: boeuf bourguignon (burgundin härkää), tomaattinen kalavoileipä, uunilohta, punajuuria ja polentaa ja vadelmasmoothie.

Litteän vatsan eväät - KUNTO PLUS -lehden 6 ruokakortit

Lataa täältä KUNTO PLUSsan ruokakorttien reseptit boeuf bourguignon (burgundin härkää), tomaattinen kalavoileipä, uunilohta, punajuuria ja polentaa ja vadelmasmoothie.

maanantai 28. helmikuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

KUNTO PLUS -lehden tilaajat voivat ladata ohjeet täältä:

Etkö vielä ole tilaaja:
[bodylink]

OMA RESEPTIKANSIO

Reseptikortit sopivat valokuvataskuihin, jolloin ne on kätevä säilyttää tulosteina muovitaskuissa kansiossa. Täältä saat tyylikkäät välilehdet kansioosi, niin saat kortit järjestykseen ateriatyypeittäin:

  • Pikkupurtavat


ASIANTUNTIJOIDEN LAATIMAT OHJEET


Ohjeet ovat ravitsemusasiatuntijoiden laatimia, ja niissä on otettu huomioon terveellisyys, hyvä maku ja valmistamisen helppous sekä uusin tieto eri ravintoaineiden vaikutuksista rasvan kertymiseen keskivartaloon.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee