NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Etsi
Oma sivu
Kirjaudu
    NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Sulje
Kirjaudu
Etusivulle
    • KUNTO PLUSsan reittisuunnittelu
    • Laadi reitti
    • Omat reitit
    • TREENI
    • Treeniohjelmat
    • Nettitreeni
    • Pikatreeni
    • Harjoitteet
    • Voimaharjoittelu
    • Jooga
    • Urheiluvammat
    • Treenivaatteet ja -varusteet
    • Cooperin testi – kuntotesti
    • Juoksu
    • Kävely
    • Juoksuohjelmat
    • 5 km
    • 10 km
    • Puolimaraton
    • Maraton
    • Intervallijuoksu
    • RESEPTIT
    • Ruokaohjeet
    • Päivällinen
    • Lounas
    • Aamiainen
    • Leipä ja sämpylät
    • Salaatti
    • Leivonnaiset
    • Letut ja lettutaikina
    • Jälkiruoka
    • Terveelliset välipalat
    • Smoothiet
    • Mehut
    • Kasvisruoka
    • Muunna grammat desilitroiksi
    • TERVEELLISTÄ RUOKAA
    • Ravitsemusneuvoja
    • Treeni ja ravinto
    • Terveellisiä elintarvikkeita
    • LAIHDUTUS
    • Painonhallinta
    • KUNTO PLUS Ruokavalio
    • Laihdutusvinkit
    • Litteä vatsa
    • Energiankulutus
    • Painoindeksilaskuri
    • Kalorilaskuri
    • Laske kulutuksesi
    • TERVEYS
    • Ennaltaehkäisy
    • Sydän
    • Syöpä
    • Stressi
    • Uni
    • Hyvinvoiva vatsa
    • Psykologia
    • Seksi
    • Meditaatio
    • Kauneus ja hyvinvointi
  • Tilaa lehti
  • Etukauppa tilaajille
  • Mikä on KUNTO PLUS?
  • Tutustu lehteen
  • Asiakaspalvelu
  • Omat tiedot
  • Tallennetut artikkelit
  • Kirjaudu ulos
Terveellisiä reseptejä
Ruokaohjeet
Viikon ruo...

Viikon ruokalista

Italialainen yhden padan chorizo-tomaattipasta
Viikko 48

Yksi pata – one pot – paljon makua

Pidätkö helpoista ja maukkaista haudutettavista ruuista? Ja kukapa ei pitäisi! Nämä ruuat valmistuvat sillä, että nakkaa ainekset pataan ja nostaa padan liedelle.

Tämä viikko kuuluu kokonaisuudessaan suosikkeihin! Kun helpot padat vielä ovat sekä herkullisia että terveellisiä, niin voisiko enää enempää edes toivoa.

Viikon aluksi nautitaan dal-linssipataa punaisista lnsseistä ja bataatista, seuraavana päivänä yhden astian pataa kvinoasta, kaalista, sienistä ja vihreistä linsseistä.

Viikon kalaruoka lohi-pinaatti-hernepasta sekin valmistuu yhdessä astiassa, kuten myös broileripasta, joka saa seurakseen kesäkurpitsaa ja parmesaania.

Joulukuun kunniaksi viikonloppuna valmistetaan alkoholitonta glögiä, joka lämmittää silti mukavasti mausteisuutensa ansiosta.

Resepit näet linkeistä alla. Hyvää ruokahalua ja joulukuuta!

Maanantai
Italialainen yhden padan chorizo-tomaattipasta
Päivällinen

Yhden astian chorizo-tomaattipasta

Syödäänkö tänään pastaa? Kokeile tätä chorizo-tomaattipastaa, jonka pyöräyttää valmiiksi käden käänteessä, eikä tiskiäkään tule paljoa. Helppoa ja hyvää!

484 kcal
30 minuuttia
Tiistai
Intialainen bataatti-linssidal
Päivällinen

Intialainen bataatti-linssidal

Dal punaisista linsseistä ja bataatista on paikallaan silloin, kun haluat hyvää helpolla mausta ja tervellisyydestä tinkimättä. Hyvää ruokahalua!

600 kcal
30 minuuttia
Keskiviikko
Yhden padan kasvispäivällinen
Terveellisiä reseptejä

Yhden astian kasvispata kvinoasta, kaalista ja linsseistä

Oletko lämpimän, vitamiinipitoisen ja maukkaan ruuan perään? Jota ei tarvitse olla koko ajan vahtimassa? Etsintäsi ovat päättyneet, sillä tämä yhden padan kaali-linssiruoka on kaikkea sitä.

363 kcal
30 minuuttia
Torstai
One pot -pasta lohesta, pinaatista ja herneistä
Päivällinen

Yhden padan lohi-pinaatti-hernepasta

Tämä yhden astian lohi-pinaattipasta on täydellinen kiireisen illan päivällinen. Se nimittäin muhii kannen alla sekoittelematta ja vahtimatta. Hyvää ruokahalua!

547 kcal
25 minuuttia
Perjantai
Broileripasta
Päivällinen

Broileri-kesäkurpitsa-purjopasta

Pastaa, pestoa, broileria, kesäkurpitsaa ja purjoa - 5 valmistusainetta, jotka ovat hyviä jo sinällään mutta vielä parempia yhdessä! Herkullinen arkiruoka, joka maistuu koko perheelle.

588 kcal
30 minuuttia
Viikonlopun iloksi
Alkoholiton glögi
Jälkiruoka

Alkoholiton glögi

Glögin tuoksu kuuluu erottamattomasti joulunaikaan. Klassinen glögijuoma maistuu mainiosti ilman terästystäkin – kokeile tätä lämpimän mausteista versiota, jossa viini on vaihdettu omenamehuun.

199 kcal
25 minuuttia

Viikon vinkki

Hauduta hiljaa

Hauduttaessa ruoka kypsyy hitaasti pienellä lämmöllä eikä kiehu rikki niin kuin keitettäessä helposti käy. Hauduttaessa nesteen pinta vain väreilee, ei varsinaisesti kupli ja kuohu. Jotkut sanovat nesteen hymyilevän haudutettaessa.

Hauduttaessa vitamiinitkin pysyvät mukana keitoksessa eivätkä kiehu höyrynä taivaan tuuliin. Pohjaanpalamisen riskikin on pienempi, kun neste riittää, eikä lämpö ole ylettömän kova.

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 650 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia
Näytä enemmän
    Kustantaja
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Asiakaspalvelu
    • Puhelin: 0203 34433
    • +358 (0) 203 34433
    Seuraa meitä
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Uutiskirje
    Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • Tilaa KUNTO PLUS
    • KUNTO PLUS app
    • Etukauppa tilaajille
    • Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • FAQ
    • Wype – digilehdet
    • Ilmoita KUNTO PLUS
    • Yhteystiedot
    Ehdot ja käytännöt
    • Evästepolitiikka
    • Tietosuojalauseke
    • Käyttöehdot