NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Etsi
Oma sivu
Kirjaudu
    NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Sulje
Kirjaudu
Etusivulle
    • KUNTO PLUSsan reittisuunnittelu
    • Laadi reitti
    • Omat reitit
    • TREENI
    • Treeniohjelmat
    • Nettitreeni
    • Pikatreeni
    • Harjoitteet
    • Voimaharjoittelu
    • Jooga
    • Urheiluvammat
    • Treenivaatteet ja -varusteet
    • Cooperin testi – kuntotesti
    • Juoksu
    • Kävely
    • Juoksuohjelmat
    • 5 km
    • 10 km
    • Puolimaraton
    • Maraton
    • Intervallijuoksu
    • RESEPTIT
    • Ruokaohjeet
    • Päivällinen
    • Lounas
    • Aamiainen
    • Leipä ja sämpylät
    • Salaatti
    • Leivonnaiset
    • Letut ja lettutaikina
    • Jälkiruoka
    • Terveelliset välipalat
    • Smoothiet
    • Mehut
    • Kasvisruoka
    • Muunna grammat desilitroiksi
    • TERVEELLISTÄ RUOKAA
    • Ravitsemusneuvoja
    • Treeni ja ravinto
    • Terveellisiä elintarvikkeita
    • LAIHDUTUS
    • Painonhallinta
    • KUNTO PLUS Ruokavalio
    • Laihdutusvinkit
    • Litteä vatsa
    • Energiankulutus
    • Painoindeksilaskuri
    • Kalorilaskuri
    • Laske kulutuksesi
    • TERVEYS
    • Ennaltaehkäisy
    • Sydän
    • Syöpä
    • Stressi
    • Uni
    • Hyvinvoiva vatsa
    • Psykologia
    • Seksi
    • Meditaatio
    • Kauneus ja hyvinvointi
  • Tilaa lehti
  • Etukauppa tilaajille
  • Mikä on KUNTO PLUS?
  • Tutustu lehteen
  • Asiakaspalvelu
  • Omat tiedot
  • Tallennetut artikkelit
  • Kirjaudu ulos
Terveellisiä reseptejä
Ruokaohjeet
Viikon ruo...

Viikon ruokalista

Pasta carbonara ja tomaattisalaattia
Viikko 43

Jos olet italialaisen ruuan ystävä, tämä viikko on sinulle yhtä juhlaa! Ruokalistalla on italian ihanimpia antimia, kuten pastaa, tomaattia, parmesaania ja oliiveja.

Valmistetaan pasta carbonara, joka on maukas, mutta kevyempi ja terveellisempi kuin perinteinen, kiitos täysjyväpastan, kalkkunapekonin ja kevätsipulin.

Viikolla tehdään myös parsakaalilla kevennetty sienirisotto speltistä sekä klassikkkoja, kuten kasvisminestronea, jossa käytetään papuja ja mustakaalia, sekä tonikalapastaa

Pizzaakaan ei ole unohdettu – siitä tarjotaan tortillaletulle koottu ohuenohut versio, jonka kanssa nautitaan reilu annos kasvissalaattia.

Viikonlopun herkkuna on tyylikäs broilerisaltimbocca pestotomaattien ja lohkoperunoiden kanssa. Aikaa kuluu enemmän kuin arkena, mutta annos on sen arvoinen.

Hyvää ruokahalua!

Maanantai
Pasta carbonara ja tomaattisalaattia
Päivällinen

Pasta carbonara ja tomaattisalaattia

Päivitimme suosikkipastan hieman terveellisemmäksi – taivaallisesta mausta tinkimättä. Buon appetito!

594 kcal
30 minuuttia
Tiistai
Speltti-sienirisotto
Päivällinen

Sienirisotto

Sieniä, spelttiä, valkosipulia ja parsakaalia. Kuitua herkullisessa muodossa! Voisiko terveellisempää enää olla!

555 kcal
30 minuuttia
Keskiviikko
Tomaatti-mustakaalikeitto
Päivällinen

Tomaatti-mustakaalikeitto

Lämmittävä keitto tomaatista, mustakaalista ja valkoisista pavuista valmistuu 20 minuutissa.

425 kcal
20 minuuttia
Torstai
Tonnikala-kapris-oliivipasta
Päivällinen

Tonnikala-kapris-oliivipasta

Maukas pasta-ateria valmistuu alle puolessa tunnissa ja vie takuulla kielen mennessään.

527 kcal
25 minuuttia
Perjantai
Sienipitsaa puutarjottimella
Päivällinen

Bianco pikasienipizza

Helppo ja nopea arkiruoka sopii juuri niihin päiviin, kun lieden äärellä päivystämiseen ei vain ole aikaa – tai innostusta. Näin se käy!

522 kcal
30 minuuttia
Viikonlopun iloksi
Broilerisaltimbocca, lohkoperunoita ja uunitomaattia
Päivällinen

Broilerisaltimbocca, lohkoperunoita ja uunitomaattia

Broileri italialaisessa viitassa.

473 kcal
50 minuuttia
kasvisspagettia

Viikon vinkki

Terveellisempää pastaa...

täysjyvästä. Täysjyväpastassa on 3 kertaa niin paljon kuitua kuin valkoisessa pastassa. Kuitu täyttää ja edistää ruuansulatusta.

kevyesti kasviksista. Kun käytät kasvissuikaleita pastan tilalla, saat vain murto-osan tavallisen pastan kaloreista. Kesäkurpitsa, porkkana ja daikon-retikka sekä kyssäkaali toimivat suikaleina tai spiraaleina pastana.

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 650 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia
Näytä enemmän
    Kustantaja
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Asiakaspalvelu
    • Puhelin: 0203 34433
    • +358 (0) 203 34433
    Seuraa meitä
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Uutiskirje
    Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • Tilaa KUNTO PLUS
    • KUNTO PLUS app
    • Etukauppa tilaajille
    • Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • FAQ
    • Wype – digilehdet
    • Ilmoita KUNTO PLUS
    • Yhteystiedot
    Ehdot ja käytännöt
    • Evästepolitiikka
    • Tietosuojalauseke
    • Käyttöehdot