NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Etsi
Oma sivu
Kirjaudu
    NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Sulje
Kirjaudu
Etusivulle
    • KUNTO PLUSsan reittisuunnittelu
    • Laadi reitti
    • Omat reitit
    • TREENI
    • Treeniohjelmat
    • Nettitreeni
    • Pikatreeni
    • Harjoitteet
    • Voimaharjoittelu
    • Jooga
    • Urheiluvammat
    • Treenivaatteet ja -varusteet
    • Cooperin testi – kuntotesti
    • Juoksu
    • Kävely
    • Juoksuohjelmat
    • 5 km
    • 10 km
    • Puolimaraton
    • Maraton
    • Intervallijuoksu
    • RESEPTIT
    • Ruokaohjeet
    • Päivällinen
    • Lounas
    • Aamiainen
    • Leipä ja sämpylät
    • Salaatti
    • Leivonnaiset
    • Letut ja lettutaikina
    • Jälkiruoka
    • Terveelliset välipalat
    • Smoothiet
    • Mehut
    • Kasvisruoka
    • Muunna grammat desilitroiksi
    • TERVEELLISTÄ RUOKAA
    • Ravitsemusneuvoja
    • Treeni ja ravinto
    • Terveellisiä elintarvikkeita
    • LAIHDUTUS
    • Painonhallinta
    • KUNTO PLUS Ruokavalio
    • Laihdutusvinkit
    • Litteä vatsa
    • Energiankulutus
    • Painoindeksilaskuri
    • Kalorilaskuri
    • Laske kulutuksesi
    • TERVEYS
    • Ennaltaehkäisy
    • Sydän
    • Syöpä
    • Stressi
    • Uni
    • Hyvinvoiva vatsa
    • Psykologia
    • Seksi
    • Meditaatio
    • Kauneus ja hyvinvointi
  • Tilaa lehti
  • Etukauppa tilaajille
  • Mikä on KUNTO PLUS?
  • Tutustu lehteen
  • Asiakaspalvelu
  • Omat tiedot
  • Tallennetut artikkelit
  • Kirjaudu ulos
Terveellisiä reseptejä
Ruokaohjeet
Viikon ruo...

Viikon ruokalista

Pihviä, persikkaa, sieniä ja perunoita
Viikko 32

Aurinkoenergiaa lautaselle

Tuoreita persikoita ja nektariineja tulee yleensä syötyä välipalana, mutta oletko kokeillut niitä pääruuassa? Täältä saat 3 hedelmäistä ateriareseptiä.

Persikat ja nektariinit ovat parhaimmillaan loppukesästä kerättyään koko kesän aurinkoa itseensä. Pyöreät ja litteät nukkapintaiset persikat ja sileät nektariinit ovat kaikki hyviä kuidun, kaliumin sekä A- ja C-vitamiinin lähteitä. Persikoissa on jopa 90 % vettä, joten ei ole ihme, että ne ovat niin mehukkaita.

Viikon ruokalistalla on 3 ruokalaijia, jihin opn käytetty persikkaa. Maista persikkakeittoa, jossa on katkarapuja, karria ja kookosta sekä potkua chilistä tai nektariini-papusalaattia ja mausteisia lihapyöryköitä, jotka valmistuvat vain 20 minuutissa! Jos olet ihien ystävä, perjantain reseptinä on pihviä ja paistettua persikkaa ja sieniä.

Jälkiruokareseptinä on marenkia ja marinoitua nektariinia. Nam!

Hyvää ruokahalua!

Maanantai
Päivällinen

Lihapulla-papusalaatti

20 minuutissa valmistuva ruokaisa salaattiateria.

355 kcal
20 minuuttia
Tiistai
Persikkakeitto ja punakaali
Päivällinen

Persikkakeitto jossa on katkarapuja, kookosta, currya ja chiliä

Makeanraikas aurinkoisen lämmin persikkakeitto, jossa on katkarapuja, kookosta, currya ja chiliä.

346 kcal
30 minuuttia
Keskiviikko
Parsakaalipyöryköitä ja salaattia lautasella
Päivällinen

Parsakaalipyörykät ja kvinoasalaattia

Haluatko vähentää lihan syöntiä? Pyöräytä supermaukkaat pyörykät parsakaalista ja kikherneistä!

600 kcal
30 minuuttia
Torstai
Lautasella tattariwrap, jossa täytteenä tonnikalasalaattia ja punasipulia
Päivällinen

Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia

Tee wrapit vaihteeksi tattarijauhosta ja valmista täytteeksi maukasta tonnikalasalaattia. Annamme tykkäystakuun.

378 kcal
30 minuuttia
Perjantai
Naudan ulkofilepihvi ja perunoita
Päivällinen

Ulkofilepihvi ja lämmintä sieni-persikkasalaattia

Juhla-ateria 30 minuutissa. Naudan ulkofilepihvi ja perunat maistuvat loistavasti yksinkin, mutta tämän aterian kruunaavat persikka ja osterivinokas.

355 kcal
30 minuuttia
Viikonlopun iloksi
Marenkiherkkua
Jälkiruoka

Mantelimarenkia ja marinoituja nektariineja

Haluatko hemmotella itseäsi superherkullisella jälkiruoalla? Tässä resepti juuri sinulle.

Nektariinit kulhossa ja pöydällä

Viikon vinkki

Kylmässä vai lämpimässä?

Persikoiden ja nektariinien säilyvyys riippuu säilytyksestä. Jos aiot käyttää ne pian tai kaipaat niiden kysyvän lisää, säilytä ne huoneenlämmössä. Jos haluat pidentää säilytysaikaa, voit laittaa ne jääkaapin vihanneslokeroon, jossa ne säilyvät ainakin viikon.

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 650 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia
Näytä enemmän
    Kustantaja
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Asiakaspalvelu
    • Puhelin: 0203 34433
    • +358 (0) 203 34433
    Seuraa meitä
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Uutiskirje
    Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • Tilaa KUNTO PLUS
    • KUNTO PLUS app
    • Etukauppa tilaajille
    • Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • FAQ
    • Wype – digilehdet
    • Ilmoita KUNTO PLUS
    • Yhteystiedot
    Ehdot ja käytännöt
    • Evästepolitiikka
    • Tietosuojalauseke
    • Käyttöehdot