NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Etsi
Oma sivu
Kirjaudu
    NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Sulje
Kirjaudu
Etusivulle
    • KUNTO PLUSsan reittisuunnittelu
    • Laadi reitti
    • Omat reitit
    • TREENI
    • Treeniohjelmat
    • Nettitreeni
    • Pikatreeni
    • Harjoitteet
    • Voimaharjoittelu
    • Jooga
    • Urheiluvammat
    • Treenivaatteet ja -varusteet
    • Cooperin testi – kuntotesti
    • Juoksu
    • Kävely
    • Juoksuohjelmat
    • 5 km
    • 10 km
    • Puolimaraton
    • Maraton
    • Intervallijuoksu
    • RESEPTIT
    • Ruokaohjeet
    • Päivällinen
    • Lounas
    • Aamiainen
    • Leipä ja sämpylät
    • Salaatti
    • Leivonnaiset
    • Letut ja lettutaikina
    • Jälkiruoka
    • Terveelliset välipalat
    • Smoothiet
    • Mehut
    • Kasvisruoka
    • Muunna grammat desilitroiksi
    • TERVEELLISTÄ RUOKAA
    • Ravitsemusneuvoja
    • Treeni ja ravinto
    • Terveellisiä elintarvikkeita
    • LAIHDUTUS
    • Painonhallinta
    • KUNTO PLUS Ruokavalio
    • Laihdutusvinkit
    • Litteä vatsa
    • Energiankulutus
    • Painoindeksilaskuri
    • Kalorilaskuri
    • Laske kulutuksesi
    • TERVEYS
    • Ennaltaehkäisy
    • Sydän
    • Syöpä
    • Stressi
    • Uni
    • Hyvinvoiva vatsa
    • Psykologia
    • Seksi
    • Meditaatio
    • Kauneus ja hyvinvointi
  • Tilaa lehti
  • Etukauppa tilaajille
  • Mikä on KUNTO PLUS?
  • Tutustu lehteen
  • Asiakaspalvelu
  • Omat tiedot
  • Tallennetut artikkelit
  • Kirjaudu ulos
Terveellisiä reseptejä
Ruokaohjeet
Viikon ruo...

Viikon ruokalista

Pokebowlin meksikolaisvaikutteinen versio
Viikko 27

Tomaattia tavalla jos toisellakin

Tomaatteja on tarjolla ympäri vuoden, ja keskikesällä ne ovat parhaimmillaan.

Napostelutomaatit sopivat terveelliseksi välipalaksi sellaisenaan, ja tomaatti on hyvää keitoissa, salaateissa, punaisessa pestossa, salsoissa ja kastikkeissa. Tomaatti maistuu myös uunissa kypsennettynä, pikkelöitynä, hillottuna, grillattuna, aurinkokuivattuna.

Tomaatti on kestosuosikki salaateissa ja niin myös tälläkin viikolla. Sitä on nyt myös lisukkeissa sekä paneroidun kalan ja tartarkastikkeen seurana että paraskaalipohjaisen kinkkupitsan kaverina. Tomaatti on mukana myös salsassa meksikon kulhossa mausteisen kanan seurassa ja misomarinoidun lohen kanssa raparperiin yhdistettynä. Tomaattikeiton voi tarjoilla kylmänä tai kuumana rapeiden krutonkien sekä hienonnetun kurkun, paprikan ja punasipulin kanssa.

Tomaattijäätelöä on ollut aikanaan Neuvostoliitossa, ja Japanissa sellaista saa nykyisinkin. Tomaattisorbetti ja hilejuoma tomaatimehusta toimivat myös viilentävinä kesäherkkuina. Me tarjoilemme kuitenkin tällä kertaa bonusreseptinä koko perheelle maistuvaa vadelmaista semifreddoa – semifreddo on italiaa ja tarkoittaa pehmeää jäädykettä.

Hyvää ruokahalua!

Maanantai
Paneroitu kalaleike lautasella
Päivällinen

Paneroitua kalaa ja tartarkastiketta

Paneroitu kalaleike ja tartarkastike on klassinen yhdistelmä. Seurakseen kala saa tällä kertaa raikkaan tomaatti-punasipulisalaatin.

383 kcal
30 minuuttia
Tiistai
Meksikon kulho
Päivällinen

Meksikon kulho

Jos olet meksikolaisen ruoan ystävä, ihastut takuulla tähän Meksikon kulhoon, jonka mausteinen broileri, tomaattisalsa ja guacamole vievät makumatkalle Etelä-Amerikan aurinkoon.

467 kcal
30 minuuttia
Keskiviikko
Tomaattikeittoannos ja ruisleipäviipale
Päivällinen

Tomaatti-paprikakeitto paahdetuista kasviksista

Tomaatti on terveellistä ja maistuu sekä sellaisenaan että kypsennettynä. Tomaatti-paprikakeitto on yksi toimituksen suosikkiresepteistä.

299 kcal
30 minuuttia
Torstai
Kinkkupitsaa ja salaattia
Päivällinen

Kinkkupitsa parsakaalipohjalla

Pitsa maistuu useimmille, ja vielä parempi herkusta tulee, kun sen tekee itse ja lisää päälle juuri itselle maistuvat täytteet ja tarjoaa lisäksi raikasta salaattia. Kokeile KUNTO PLUSsan itse tehtyä kinkkupitsaa, joka valmistuu täysin ilman jauhoa.

606 kcal
30 minuuttia
Perjantai
Lohta, parsaa ja raparperia lautasella
Päivällinen

Misomarinoitua lohta ja raparperia

Aavistuksen kirpakka raparperi ja pehmeän rasvainen lohi sopivat mainiosti yhteen. Vihreä parsa viimeistelee kokonaisuuden.

516 kcal
30 minuuttia
Viikonlopun iloksi
Is med hindbær _FI
Jälkiruoka

Vadelma-yrtti-semifreddo

Kesän marjat ja maut ihanassa italialaisessa jäädykkeessä.

336 kcal
5 tuntia
Kirsikkatomaatteja

Viikon vinkki

Säilytä huoneenlämmössä Tomaatit eivät pidä kylmässä säilyttämisestä. Tomaatin rakenne muuttuu kylmässä jauhoiseksi, ja maun kehittyminen pysähtyy. Vain ylikypsät tomaatit voi pelastaa kylmään, jolloin niiden kypsyminen pysähtyy, eikä makukaan juuri kärsi.

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 650 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia
Näytä enemmän
    Kustantaja
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Asiakaspalvelu
    • Puhelin: 0203 34433
    • +358 (0) 203 34433
    Seuraa meitä
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Uutiskirje
    Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • Tilaa KUNTO PLUS
    • KUNTO PLUS app
    • Etukauppa tilaajille
    • Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • FAQ
    • Wype – digilehdet
    • Ilmoita KUNTO PLUS
    • Yhteystiedot
    Ehdot ja käytännöt
    • Evästepolitiikka
    • Tietosuojalauseke
    • Käyttöehdot