Täytä, rullaa ja nauti! Wrapit ovat varma valinta. Wrappeja on helppo tehdä, ja jokaisen voi antaa täyttää wrapinsa haluamillaan aineksilla. Lisäksi wrapeissa tähteeksi jääneet kalat ja lihat ja kasvikset jalostuvat herkullisiksi täytteiksi. Tällä viikolla tarjoilemme wrapeja täytteinään mm. kylmäsavulohta, papuja, fetaa, sieniä ja värikkäitä kasviksia.
Itse wrapit voi valita sen mukaan, mistä kukin pitää tai sen mukaan, miten kiire on. Kiireinen voi oikaista ja kääriä täytteet kaupan tortilloihin, niin mekin teimme keskiviikon ohjeessa. Pikawrapit syntyvät hetkessä tortillaletuista, mielellään täysjyväisistä, niin mukaan tulee enemmän kylläisyyttä antavaa kuitua, ja ruuansulatuskin kiittää.
Jos olet viitseliäs, voit valmista wrapit itse. Kotitekoisten pinaattiwrappien ohjeen saat maanantain ohjeesta ja wrapvohvelien ohje on torstailla. Laihduttaja ja kasvisten ystävä voivat kevyesti vaihtaa tortillat suureen kaalin- tai salaatinlehteen. Viikon ruokalistalla on myös herkullinen, kevyen kesäinen katkarapu-sitrussalaatti, johon saa lisää ruokaisuuttaa avokadolla ja täysjyväleivällä.
Viikonlopun jälkiruokakin on paketissa! Täältä saat ihanien hedelmä-marja-kesärullien ja raikaan limettikastikkeen sekä mausteisen mangokastikkeen ohjeet.
Hyvää ruokahalua!
Viikon vinkki
Näin käärit wrapit Tortillat, letut, ja ohutleivät ovat taipuisampia lämpimänä. Pieni lettu tai kaalinlehti: Laita vain noin ruokalusikallinen täytettä letun keskelle, taita alareuna täytteen päälle ja käännä sitten toinen sivu päälle ja rullaa toiseen reunaan. Iso lettu tai ohutleipä: Taita sekä ylä että alareuna täytteen puoliväliin, sitten toinen sivu ja rullaa täyte kokonaan kääröön. Leikkaa vinoon puolivälistä poikki ja nauti!
KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia
Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.