Viikko 26

Wrapit – päivällistä purtavassa paketissa

Täytä, rullaa ja nauti! Wrapit ovat varma valinta. Wrappeja on helppo tehdä, ja jokaisen voi antaa täyttää wrapinsa haluamillaan aineksilla. Lisäksi wrapeissa tähteeksi jääneet kalat ja lihat ja kasvikset jalostuvat herkullisiksi täytteiksi. Tämän viikon ruokaohjeissa on kolmenlaisia wrapeja: kylmäsavulohitäytteellä, parmankinkkutäytteellä ja lihattomalla täytteellä, jossa on sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa.

Itse wrapit voi valita sen mukaan, mistä kukin pitää tai sen mukaan, miten kiire on. Pikawrapit syntyvät hetkessä tortillaletuista, mielellään täysjyväisistä, niin mukaan tulee enemmän kylläisyyttä antavaa kuitua, ja ruuansulatuskin kiittää.

Jos aikaa on 30 minuuttia, ehdit valmistaa itse pinaattivohvelit tai hiilihydraattia karttavalle munakasletut wrapeihin. Laihduttaja ja kasvisten ystävä voivat kevyesti vaihtaa tortillat suureen kaalin- tai salaatinlehteen.
Viikon ruokalistalla on myös herkullinen, kevyen kesäinen katkarapu-sitrussalaatti, johon saa lisää ruokaisuuttaa avokadolla ja täysjyväleivällä.

Viikonlopun spesiaaliresepti kuin kesä itse: kukkakaali-mansikkasalaatti mansikkavinegrettikastikkeella – ihana yhdistelmä grillatun lihan, broilerin tai kalan kaveriksi. Hyvää ruokahalua!

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 600 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia