Viikko 22

Värien juhlaa!

Nyt juhlitaan uutta kuntoplus.fi-sivustoa, joka on tulvillaan uusia treenivideoita, hyvinvointia käsitteleviä artikkeleita ja toinen toistaan herkullisempia ja terveellisempiä reseptejä.

Juhlan kunniaksi tarjoilemme kuuden värikkään ruokalajin viikkomenyyn. Mitä värikkäämmin syö, sitä terveellisempää ruoka on.

Värikylläinen on monipuolista – kun syöt raaka-aineita, joissa on kaikkia sateenkaaren sävyjä, ruoka on väistämättä monipuolista. Värikkäissä kasviksissa on runsaasti hyvinvointia edistäviä vitamiineja, kivennäisainteita ja kuitua.

Värikylläinen on terveellistä – värit ovat sinänsä terveellisiä, sillä kasvisten väriaineet ovat vahvoja antionkidantteja, jotka suojaavat soluja hapettumiselta. Erityisen terveelliset hedelmät ja kasvikset tunnistaa syvistä punaisen ja sinisen eri sävyistä.

Värien ilotulitus jatkuu viikonloppuun asti, sillä lauantaille on tarjolla aivan ainutlaatuista jälkkäriä. Vahva suositus!

Pöytä on katettu!

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 600 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia