NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Etsi
Oma sivu
Kirjaudu
    NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Sulje
Kirjaudu
Etusivulle
    • KUNTO PLUSsan reittisuunnittelu
    • Laadi reitti
    • Omat reitit
    • TREENI
    • Treeniohjelmat
    • Nettitreeni
    • Pikatreeni
    • Harjoitteet
    • Voimaharjoittelu
    • Jooga
    • Urheiluvammat
    • Treenivaatteet ja -varusteet
    • Cooperin testi – kuntotesti
    • Juoksu
    • Kävely
    • Juoksuohjelmat
    • 5 km
    • 10 km
    • Puolimaraton
    • Maraton
    • Intervallijuoksu
    • RESEPTIT
    • Ruokaohjeet
    • Päivällinen
    • Lounas
    • Aamiainen
    • Leipä ja sämpylät
    • Salaatti
    • Leivonnaiset
    • Letut ja lettutaikina
    • Jälkiruoka
    • Terveelliset välipalat
    • Smoothiet
    • Mehut
    • Kasvisruoka
    • Muunna grammat desilitroiksi
    • TERVEELLISTÄ RUOKAA
    • Ravitsemusneuvoja
    • Treeni ja ravinto
    • Terveellisiä elintarvikkeita
    • LAIHDUTUS
    • Painonhallinta
    • KUNTO PLUS Ruokavalio
    • Laihdutusvinkit
    • Litteä vatsa
    • Energiankulutus
    • Painoindeksilaskuri
    • Kalorilaskuri
    • Laske kulutuksesi
    • TERVEYS
    • Ennaltaehkäisy
    • Sydän
    • Syöpä
    • Stressi
    • Uni
    • Hyvinvoiva vatsa
    • Psykologia
    • Seksi
    • Raskaus
    • Meditaatio
    • Kauneus ja hyvinvointi
  • Tilaa lehti
  • Etukauppa tilaajille
  • Mikä on KUNTO PLUS?
  • Tutustu lehteen
  • Asiakaspalvelu
  • Omat tiedot
  • Tallennetut artikkelit
  • Kirjaudu ulos
Terveellisiä reseptejä
Ruokaohjeet
Viikon ruo...

Viikon ruokalista

Nizzasalaatti
Viikko 14

Mukana muna

Pääsiäisviikolla syödään munia!

Jos vain on munia, niistä saa aina syötävää. Monikäyttöinen muna maistuu keitettynä, uppomunina, paistettuna, munakkaana ja kokkelina.

Pääsiäisviikon aluksi nautitaan munakas broileri-pinaattitäytteellä. Seuraavana päivänä tarjotaan herkullista japanilaista broileriramen-keittoa, johon kuuluu keitetty muna.

Keskiviikkona kurvataan italiaan ja nautitaan terveellinen versio klassikosta pasta carbonara, jonka kastikkeessa on kananmunaa.

Torstaina paistetaan uunissa bataattia, häränsilmiä, punasipulia ja punaista paprikaa. Sopii lounaaksi tai tupla-annoksena salaatin kanssa päivälliseksi.

Perjantaina tehdään ylellinen nizzansalaatti, jossa on pikapaistettua tuoretta tonnikalaa, vihreitä papuja, perunaa, oliiveja ja keitetty muna.

Viikonlopun aamiaisella voi nauttia avokado-uppomunaleivän – helppoa ja herkullista.

Hyvää pääsiäistä!

Maanantai
Munakas broileri-pinaattitäytteellä
Lounas

Broilerilla ja pinaatilla täytetty munakas

Maukas ja terveellinen broileri-pinaattitäytteinen munakas sisältää runsaasti kylläisyyttä tuovaa proteiinia.

407 kcal
20 minuuttia
Tiistai
Ramen kulhossa
Päivällinen

Helppo ja maukas ramen

Meidän versiossamme pääosissa ovat maukas liemi, broileri ja kasvikset sekä tietysti vakioainekset, yrtit nuudelit ja kananmuna. Mutta onko ramen keitto vai nuudelipata? Ramen voi olla kumpaa vain – riippuu liemen määrästä.

348 kcal
30 minuuttia
Keskiviikko
Pasta carbonara ja tomaattisalaattia
Päivällinen

Pasta carbonara ja tomaattisalaattia

Päivitimme suosikkipastan hieman terveellisemmäksi – taivaallisesta mausta tinkimättä. Buon appetito!

594 kcal
30 minuuttia
Torstai
Munia, paprikaa ja bataattia marmoripöydällä
Lounas

Häränsilmiä ja bataattia

Kokeile herkkureseptiä, jossa muna yhdistetään bataattiin.

231 kcal
30 minuuttia
Perjantai
Nizzasalaatti
Päivällinen

Nizzansalaatti

Ylellinen nizzansalaatti tuo kesän mieleen ja kielelle - ja valmistaminen vie vain puoli tuntia!

449 kcal
30 minuuttia
Viikonlopun iloksi
Avokadoa ja uppomuna ruisleivällä
Aamiainen

Avokadoa ja uppomuna paahdetulla ruisleivällä

Aloita aamusi herkullisella klassikolla, josta saat roppakaupalla täyttävää proteiinia. Tämä kaunokainen pitää sinut kylläisenä pitkään!

381 kcal
10 minuuttia
Farvede æg _FI

Viikon vinkki

Monen värisiä pääsiäismunia

Jos pääsiäisen aamiaispyödässä tarjotaan keitetyjä munia, saa kuoriin hienoja sävyjä, kun laittaa keitetyt munat luonnonväriainekylpyyn – kurkumaa, punakaalia, mustikoita, punajuurta tai sipulinkuoria väriksi – ja kiinnitteeksi etikkaa ja suolaa.

  • Keltaiset pääsiäismunat: Kuumenna pienessä kattilassa vesi kiehuvaksi ja lisää siihen 1 tl suolaa, 1 rkl etikkaa ja 3 rkl kurkumaa ja anna kiehua noin 15 minuuttia. Upota jäähtyneet keitetyt kananmunat veteen ja anna värjäytyä noin 30 minuuttia.

  • Siniset pääsiäismunat: Käytä kurkuman sijasta 200 g mustikkasurvosta tai 200 g punakaalisilppua.

  • Pinkit pääsiäismunat: Käytä kurkuman sijasta 200 g punajuurta.

  • Kultaiset pääsiäismunat: Käytä kurkuman sijasta 6–8 keltasipulin kuoret.

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 650 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia
Näytä enemmän
    Kustantaja
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Asiakaspalvelu
    • Puhelin: 0203 34433
    • +358 (0) 203 34433
    Seuraa meitä
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Uutiskirje
    Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • Tilaa KUNTO PLUS
    • KUNTO PLUS app
    • Etukauppa tilaajille
    • Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • FAQ
    • Wype – digilehdet
    • Ilmoita KUNTO PLUS
    • Yhteystiedot
    Ehdot ja käytännöt
    • Evästepolitiikka
    • Tietosuojalauseke
    • Käyttöehdot