Linssi-lehtikaalilastusalaatti

30 minuuttia
375 kcal

Herkkua on siinä monenlaista. Ja linssit tekevät annoksesta ruokaisan.

Linssi-lehtikaalilastusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ pientä hokkaidokurpitsaa, 300 g
  • 1 dl vihreitä linssejä
  • ½ punasipulia
  • 1 raitajuuri
  • 2 kourallista rucolaa
  • ½ verigreippiä
  • ½ granaattiomenan siemenet

Lehtikaalisipsit

  • 3 suurta lehtikaalin lehteä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa

Tahini-kastike

  • 2 tl tahinia
  • 1 limetin mehu
  • 1 tl agavesiirappia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl vettä
  • Ripaus chiliä

Valmistus

  • Poista lehtikaalinlehdistä ruodit, ja kääntele lehdet öljyssä ja suolassa.

  • Paahda uunissa 150 asteessa noin 20 minuutia.

  • Sekoita kastike.

  • Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan, anna jäähtyä.

  • Paloittele sillä aikaa muut kasvikset haluamallasi tavalla. Leikkaa greippilohkoista kalvot.

  • Annostele ainekset 2 kulhoon, lisää lehtikaalilastut viimeiseksi, juuri ennen tarjoilua.

  • Nauti tahinikastikkeen kera.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background