Suippokaali-kikherne-avokadosalaatti

30 minuuttia
514 kcal

Herkullinen suippokaalisalaatti paahdettujen kikherneiden ja avokadon kanssa on maukas kasvislisuke mille tahansa aterialle. Värikäs salaatti on myös ilo silmälle!

Suippokaali-kikherne-avokadosalaatti

LISÄÄ VÄRIÄ LAUTASELLE – värikäs salaatti sisältää kaalia, paahdettuja kikherneitä ja avokadoa.

© wichmann+bendtsen

Suippokaali-kikherne-avokadosalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g suippokaalia
  • 1 tlk kikherneitä
  • 1½ tl juustokuminaa
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 appelsiini
  • 1 kourallista minttua
  • 1 avokado

Kastike

  • 1 appelsiinin kuori ja mehu
  • 1 limetti
  • 1 tl vaaleaa hunajaa
  • 2 tl oliiviöljyä

Valmistus

  • Suikaloi kaali.
  • Valuta kikherneet ja paahda niitä pannulla juustokuminalla, suolalla ja pippurilla maustetussa öljyssä 5–7 minuuttia.
  • Kuori ja viipaloi appelsiini ja hienonna minttu. Sekoita joukkoon kaali.
  • Sekoita kastike ja kääntele salaatin joukkoon.
  • Lisää kikherneet ja avokadoviipaleet.
  • Ripottele päälle vähän suolaa ja pippuria.

VINKKI! Suippokaali ja omenalohkot sopivat myös hyvin yhteen. Myös savoijinkaali sopii tähän salaattiin.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background