Ramenkeitto broilerin kera

30 minuuttia
348 kcal

Japanilaisen ramenkeiton valmistus on superhelppoa!

Ramenkulho

Broileri-ramenkeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 broilerin rintafileetä
  • ekstraneitsytoliiviöljyä
  • terijakikastiketta
  • 2 kananmunaa
  • ½ l kanalientä
  • 1 valkosipulinkynttä
  • inkivääriä (parin sentin pala)
  • 8 vihreää papua
  • merisuolaa
  • kylmäpuristettua rypsi- tai rapsiöljyä
  • 25 g (tattari)nuudeleita
  • 1 lehtimangoldin tai paksoin (pinaattikiinankaalin) lehteä
  • kourallinen babypinaattia
  • pieni kourallinen korianteria
  • pieni kourallinen thaibasilikaa

Valmistus

  • Voitele rintafileet öljyllä ja ruskista molemmilta puolilta.

  • Pienennä lämpöä ja kypsennä 5–6 minuuttia kummaltakin puolelta.

  • Ripottele lopussa fileiden päälle terijakia, joka karamellisoituu lihan pintaan.

  • Anna fileiden vetäytyä hetki.

  • Viipaloi fileet ennen tarjoilua.

  • Keitä kananmunia seitsemän minuuttia.

  • Valmista kanaliemi.

  • Kuori valkosipuli ja inkivääri, hienonna ja lisää keittoon.

  • Huuhtele pavut ja keitä kolme minuuttia.

  • Lisää keitinveteen ripaus suolaa ja rypsiöljyä.

  • Valuta ja halkaise pavut pituussuunnassa.

  • Keitä nuudelit.

  • Huuhtele lehtimangoldi, pinaatti ja yrtit.

  • Lisää lehtimangoldi ja pinaatti keittoon.

  • Mausta keitto ja jaa se kulhoihin.

  • Lisää pavut, nuudelit, broileri, kananmunat ja yrtit.

Ihastuitko aasialaisiin makuihin? Kokeile myös misokeittoa sienten kera.