Pihvi on varmaan perinteisin proteiinitankkaus.

Pihviä ja bataattia 3 tavoitteeseen

Pihviannos silloin tällöin sopii jokaiselle tavoitteesta riippumatta.

tiistai 12. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Laihduttajalle

120 g naudanlihapihvi
1 tl oliiviöljyä paistamiseen
suolaa ja pippuria

150 g bataattia "ranskalaisiksi" suikaloituna

  • Kypsennä uunissa 1 tl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lisäksi 120 g tuoretta parsaa
    ja 20 g ketsuppia.


Liikkujalle

140 g naudanpihvi, paista teflonpannussa
Mausta suolalla ja pippurilla

350 g bataattia "ranskalaisiksi" suikaloituna

  • Kypsennä uunissa 1 tl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lisäksi 180 g tuoretta parsaa
    ja 40 g ketsuppia.


Terveyttään vaalivalle

80 g naudanlihapihvi
1 tl oliiviöljyä paistamiseen
Suolaa ja pippuria

290 g bataattia "ranskalaisiksi" suikaloituna

  • Kypsennä uunissa 1 tl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lisäksi 180 g tuoretta parsaa
    ja 20 g ketsuppia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee