Pasta broileri fetasalaatti

20 minuuttia
545 kcal

KUNTO PLUSsan ohjeella valmistat herkullisen ja terveellisen päivällisen vain 20 minuutissa. Lautasella on maukasta broileri-pastasalaattia – helppoa ja nopeasti valmistuvaa arkiruokaa.

Broileri-pastasalaatti

NOPEA ARKIRUOKA PÄIVÄLLISPÖYTÄÄN – valmistuu hetkessä!

© wichmann+bendtsen

Pasta broileri fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 50 g täysjyväpastaa
  • 300 g broilerin rintafileitä
  • 100 g porkkanaa
  • 200 g salaattia tai suippokaalia
  • 100 g toreita tai pakasteherneitä
  • 50 g fetaa
  • marinoitua punasipulia

Vinegretti:

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl dijoninsinappia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  • Paloittele broileri suupaloiksi ja paista kuumalla pannulla noin 5 minuuttia, kunnes liha on läpikypsää.
  • Raasta porkkanat ja revi salaatti.
  • Sekoita pasta, porkkanaraaste, salaatti, herneet ja broileri.
  • Ripottele päälle murustettu feta ja punasipulia.
  • Sekoita kastike öljystä, sinapista ja etikasta ja mausta suolalla ja pippurilla. Pirskota kastike salaattiin.

VINKKI! Jos haluat ateriasta vieläkin ruokaisamman, voit tarjota pastasalaatin kanssa leipää.

VINKKI! Ruoka valmistuu nopeasti, jos sinulla on keitettyä pastaa valmiina. Porkkanankin voi raastaa etukäteen.