Herkullinen broileripastasalaatti

20 minuuttia
545 kcal

KUNTO PLUSsan ohjeella valmistat herkullisen ja terveellisen päivällisen vain 20 minuutissa. Lautasella on maukasta broileripastasalaattia – helppoa ja nopeasti valmistuvaa arkiruokaa.

Broileripastasalaatti

NOPEA ARKIRUOKA PÄIVÄLLISPÖYTÄÄN – valmistuu hetkessä!

© wichmann+bendtsen

Broileripastasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 50 g täysjyväpastaa
  • 300 g broilerinrintaa
  • 100 g porkkanaa
  • 200 g salaattia tai suippokaalia
  • 100 g herneitä, tuoreena tai pakasteesta sulatettuina
  • 50 g fetajuustoa
  • pikkelöityä punasipulia

Vinegretti:

  • 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 1 tl dijoninsinappia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä.
  • Leikkaa rintafileet paloiksi ja paista kuumalla pannulla noin 5 minuuttia, kunnes liha on läpikypsää.
  • Raasta porkkana ja revi salaatti pienemmiksi paloiksi.
  • Yhdistä kypsä, jäähdytetty pasta, porkkanaraaste, salaatti, herneet ja broileri.
  • Lisää pastasalaatin päälle fetaa ja pikkelöityä punasipulia.
  • Sekoita öljy ja sinappi ja lisää etikka ja mausteet. Pirskota salaatin päälle.

VINKKI! Jos haluat ateriasta vieläkin ruokaisamman, voit tarjota pastasalaatin kanssa leipää.

VINKKI! Ruoka valmistuu nopeasti, jos käytät jääkaappiin jääneitä pastantähteitä. Porkkanankin voi raastaa etukäteen.