Marjaisa fenkolisalaatti

Salaatti grillatusta fenkolista ja marjoista + vinegretti.

maanantai 13. heinäkuuta 2015 teksti M. Kristensen

Fenkolisalaatti

8 annosta

2 fenkolia
125 g (pensas)mustikoita
125 g karhunvatukoita
Punajuurenlehtiä/viinisuolaheinää
Kourallinen pistaasipähkinöitä
Kourallinen tuoretta korianteria
¼ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori

Vinegrettikastike
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl dijoninsinappia
Hyppysellinen steviaa
4 rkl vettä
Hyppysellinen merisuolaa


Valmistus

  • Sekoita kastike ravistamalla.
  • Leikkaa fenkolit kumpikin 8 osaan, grillaa lohkoja 4 minuuttia kääntäen välillä.
  • Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella.
  • Sekoita marjat ja kasvikset, lisää joukkoon korianteri ja pistaasipähkinät.
  • Pirskottele kastike salaatille.

Fenkolisalaatti

8 annosta

AINEKSET

8 annosta

2 fenkolia

125 g (pensas)mustikoita

125 g karhunvatukoita

Punajuurenlehtiä/viinisuolaheinää

Kourallinen pistaasipähkinöitä

Kourallinen tuoretta korianteria

¼ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori

Vinegrettikastike

1 rkl oliiviöljyä

2 rkl balsamiviinietikkaa

1 tl dijoninsinappia

Hyppysellinen steviaa

4 rkl vettä

Hyppysellinen merisuolaa

  • Sekoita kastike ravistamalla.
  • Leikkaa fenkolit kumpikin 8 osaan, grillaa lohkoja 4 minuuttia kääntäen välillä.
  • Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella.
  • Sekoita marjat ja kasvikset, lisää joukkoon korianteri ja pistaasipähkinät.
  • Pirskottele kastike salaatille.

RAVINTOSISÄLTÖ/ANNOS

Energiaa: 66,6 kcal

Proteiinia: 1,75 g

Rasvaa: 3,75 g

Hiilihydraattia: 7,5 g

Kuitua: 2,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee