Uunilohta, kasviksia ja hummusta

20 minuuttia
413 kcal

Kalaa suositellaan syötäväksi kahdesti viikossa – tässä mitä herkullisin ja helpoin tapa täyttää viikon kalakiintiötä.

Uunilohta, kasviksia ja hummusta

LOHI JA KASVIKSET ovat kevyt mutta täyttävä ateria.

© wichmann+bendtsen

Uunilohta, kasviksia ja hummusta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 noin 100 gramman lohifileetä
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 dl hummusta
  • varsiselleriä
  • kurkkua
  • porkkanaa
  • paprikoita

Valmistus

  • Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  • Pane lohipalat leivinpaperilla vuoratulle uunipelille tai uunivuokaan ja mausta sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla.
  • Kypsennä 15 minuuttia.
  • Paloittele kasvikset lohen kypsyessä. Tarjoile lohen ja hummuksen kera.

VINKKI! Vaihtele kasviksia sesongin mukaan – talvella lohen seurana maistuvat esimerkiksi juurekset, kesällä vaikkapa tuoreet porkkanat.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background