Kurkkuveneet ja itse tehty munasalaatti

Mitä tänään lounaaksi? Munasalaatti on maukas klassikko, joka pääsee tässä reseptissä kurkkuveneen kyytiin.

Kurkkuveneet ja itse tehty munasalaatti

KEVYET KURKKUVENEET maistuvat kaikille!

© wichmann+bendtsen

Kurkkuveneet ja itse tehty munasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 4 viipaletta kalkkunapekonia
  • 2 munaa
  • ½ tl currya
  • 3 rkl majoneesia
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 kurkku
  • vesikrassia
  • 400 g tomaatteja
  • punasipuli
  • 150 g suippokaalia
  • 1 kourallinen tuoretta pinaattia
  • 1 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä

Valmistus

  • Lämmitä pannulla tilkka öljyä ja paista pekoni rapeaksi.
  • Keitä munia yhdeksän minuuttia ja pane ne kylmään veteen.
  • Kuori munat ja hienonna pieniksi paloiksi. Sekoita munat ja curry, majoneesi, suola ja pippuri.
  • Halkaise kurkku, koverra sisus pois lusikalla ja leikkaa kumpikin puolikas kolmeen osaan.
  • Paloittele pekoni. Täytä kurkkuveneet munasalaatilla ja koristele vesikrassilla ja pekonipaloilla.
  • Leikkaa tomaatti annospaloiksi, hienonna sipuli ja leikkaa suippokaali ohuiksi suikaleiksi.
  • Kokoa annos kaalista, pinaatinlehdistä, tomaatista, krassista ja punasipulista sekä tätyetyistä kurkkuveneistä.

VINKKI! Munasalaattiin sopivat hyvin myös kevätsipuli, purjo ja omena.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background