Kolme freakshakea pilleillä

Freakshake – kaikkien aikojen kreisein kaloripommi

Pirtelöä ja juustokakkua, nam! Freakshakeen tulee myös suklaapatukoita, jäätelöä, kermavaahtoa, vaahtokarkkeja ja... mitä vain!

tiistai 7. kesäkuuta 2016 teksti A. Bruneskjold

Joko olet kuullut freakshake-pirtelöstä? Se on sensaatiomaisen suosittu ja tolkuttoman tuhti jälkiruoka, josta kohistaan kaikkialla. Jättipirtelöiden kotimaassa Australiassa sekä Britanniassa tämä ylenpalttinen, juustokakulla kruunattu pirtelö on synnyttänyt kiemurtelevia jonoja ja houkutellut kahviloihin innokkaita maistajia satojen kilometrien päästä.

Freakshaken voi rakentaa mieleisistään ainesosista, mutta suosittelemme kokeilemaan tätä versiota, johon tulee mm. jäätelöä, juustokakkua, vaahtokarkkeja, kinuskia ja kermavaahtoa.

Hurmaavassa herkussa on vain yksi pikkuriikkinen vika: se voi sisältää jopa 1 500 kilokaloria, mikä ravitsemussuositusten mukaan vastaa miltei naisen päivittäistä energiantarvetta. Pirtelössä on yhtä paljon kilokaloreita kuin noin 1,5 Marabou-maitosuklaalevyssä, 7 Mars-patukassa tai 65 suklaa-toffeekonvehdissa.

Hillitöntä kalorimäärää ei kuitenkaan pidä suotta säikähtää. Hulppean herkuttelun voi kuitata esimerkiksi tällä treeniohjelmalla, jonka myötä energiankulutus lähtee liitoon. Pirtelöhetki on siis pedattu täydellisine perusteluineen.

Ei kestä kiittää!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee