Voita SodaStream-hiilihapotuslaite

Sammuta janosi itsetehdyllä sokerittomalla kuplavedellä – hampaasi kiittävät. Osallistu kilpailuun täällä, niin voit voittaa SodaStream-hiilihapotuslaitteen omaksesi.

perjantai 26. lokakuuta 2018

Juotko tarpeeksi vettä? Jos nesteen saanti tahtoo jäädä vähänlaiseksi, SodaStreamin uusi Spirit One Touch -hiilihapotuslaite voi olla ratkaisu – sillä saat nimittäin yhdellä napin painalluksella hanavedestä raikasta kuplavettä!

Eivätkö virvoitusjuomat ole epäterveellisiä? Kun teet hanavedestä kuplavettä, saat raikasta ja virvoittavaa juomaa, jossa on 99,9 prosenttia vettä ja 0,1 prosenttia hiilihappoa – ei siis lainkaan epäterveellistä.

Mutta eikö kuplajuoma ole pahasta hampaille? Hiilihappo ei itsessään syövytä eikä vahingoita hampaita, ja siksi kuplavesi on mainio vaihtoehto esimerkiksi kolajuomille  ja mehuille. Laitteen mukana tulee myös kuusi makeuttamatonta ja kaloritonta Fruit Drops -makua, jotka eivät sisällä hedelmähappoja. Tavallisen kuplaveden vaihtoehtona voit helliä makuhermoja niin persikan, appelsiinin, mansikan, vadelman, greipin kuin raikkaan limen ja sitruunankin makuisella juomalla. 

Spirit One Touch

Onko kuplavesi ympäristölle haitallista? Päinvastoin! Sen sijaan, että ostaisit kaupasta aina uusia muovipulloja, on ympäristöystävällisempää tehdä kuplavetensä itse. Spirit One Touch -hiilihapotuslaitteen mukana tulee litran juomapullo, jolla voi korvata jopa 1 000 muovipulloa ja tölkkiä, sekä hiilidioksidipullo, jolla voi valmistaa noin 60 litraa kuplajuomaa. Spirit One Touch -hiilihapotuslaite on siis varsin ympäristöystävällinen vaihtoehto muovipulloille ja tölkeille.

Yhteistyössä SodaStreamin kanssa arvomme nyt yhden Spirit One Touch -hiilihapotuslaitteen, jonka arvo on 188,4 €. Vastaa alla olevaan kysymykseen, niin olet mukana kilpailussa!

 

Kilpailun järjestäjä on KuntoPlus. Jos sinulla on kysyttävää kilpailusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 0203 34433. Kilpailuaika on 31.10.2018 - 06.12.2018, ja kilpailussa arvotaan yksi palkinto. Jos muuta ei mainita, voittajat valitsee toimituksesta koostuva tuomaristo. Voittajat valitaan kilpailuun lähetettyjen vastausten tai perustelujen perusteella. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa, eikä tuomaristo perustele päätöstään. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun kilpailu on päättynyt 7.12.2018. Jos emme tavoita voittajaa kolmen päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, pidätämme oikeuden uuden voittajan valintaan. Voittaja julkistetaan osoitteessa kuntoplus.fi. Voittoa ei vaihdeta rahaksi. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias ja asuttava Suomessa. Bonnier Publications International AS:n työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat eivät saa osallistua kilpailuun.

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietosuojakäytäntömme on saatavilla täältä.


Montako Fruit Drops -makua saat Spirit One Touch -hiilihapotuslaitteen mukana?

Perustele lyhyesti miksi sinun pitäisi voittaa kilpailu:


Sinun tietosi

kyllä
en

Kyllä kiitos, haluan saada kiinnostavia uutiskirjeitä ja tarjouksia mediatuotteista, asumisesta, elämäntavoista, urheilusta, vapaa-ajasta, matkoista, muodista, kauneudesta, päivittäistavaroista, tapahtumista, analyyseistä ja peleistä kirjeitse, puhelimitse tai sähköisten viestimien kautta (kuten sähköpostitse tai tekstiviesteinä) Bonnier Publications -konsernilta ja sen yhteistyökumppaneilta. Voit kieltää suoramarkkinoinnin milloin tahansa. Lue lisää.

Kilpailu on valitettavasti jo päättynyt!

Lisää kilpailuja

Olet jo osallistunut
Kiitos osallistumisesta!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee