Marjat ja kaura hellivät verisuonia

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Fenolit & C-vitamiini

Tuoreet, kuivatut ja pakastetut marjat tekevät kaurasta todellista sydänruokaa. Marjojen C-vitamiini vahvistaa kauran verisuoniterveyttä edistävien ainesosien vaikutusta. Yhdysvaltalaistutkimusten mukaan C-vitamiini kaksinkertaistaa kauran sisältämien fenolien kyvyn ehkäistä kolesteroliplakin muodostumista.

Vinkki

Nauti kaurahiutaleet joko sellaisenaan rasvattoman maidon ja marjojen kera tai keitä puuro, jonka maustat marjoilla. Koska marjat ovat luonnostaan makeita, lisäsokeria ei tarvita.

Vaihtoehtoja

Ruisleivän kanssa nautittu appelsiinitäysmehu ajaa saman asian.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee