Kala on sydämen ystävä

Kalan syöminen edes kerran viikossa voi alentaa sydäntautien riskiä jopa 36 prosenttia.

sunnuntai 14. helmikuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

Kalan terveysvaikutuksia paljastuu jatkuvasti lisää. Säännöllisen kalan syönnin kahdesta kolmeen kertaa viikossa tiedetään vähentävän sydänveritulpan riskiä merkittävästi.

Tuoreen kreikkalaistutkimuksen mukaan vähempikin riittää. Jo yksi kala-ateria eli 150 grammaa kalaa viikossa riittää suojaamaan sydäntä.

Tutkimus kattoi 848 sydänpotilasta, joiden kalankulutusta verrattiin 1078 sydänterveen henkilön kalankulutukseen. Vertailun mukaan kalan syönti voi suojata sydänsairauksilta.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee