Vaalea nainen näyttää peukkua
© iStock

Lukijoiden 9 parasta laihdutusvinkkiä

Haluaisitko sinäkin laihtua? Kerromme, millaisin keinoin lukijamme ovat saaneet kiloja karistettua.

torstai 31. elokuuta 2017 teksti A. Bruneskjold

Jos kuulut niihin, jotka mielellään hoikistuisivat muutaman kilon, lue mitä lukijoillamme on sanottavana. Kysyimme nimittäin lukijoiltamme, mitkä heidän parhaat laihdutusvinkkinsä ovat. Kenties saat vinkeistä apua omaan laihdutusprojektiisi ja pääset ylimääräisistä kiloista eroon.

1. B. Jensen: "Käytä ruokapäiväkirjaa, jonka avulla pysyt selvillä päivittäisestä energiansaannistasi. Kysehän on lopulta siitä, että kuluttaa enemmän kuin syö. Itselläni on itsekurin kanssa ongelmia, mutta tämä keino on auttanut ainakin minua."

2. M. Kraaij: "Pidä syöminen hallinnassa. Ota ruokaa vain yksi annos ja yritä syödä sellaista ruokaa, joka pitää pitkään kylläisenä. Tee ruokaostokset heti syötyäsi, sillä niin vältät epäterveelliset heräteostokset, joihin nälkäisenä sortuu helpommin, ja pääset marketista kotiin vain ostoslistalla olleiden tuotteiden kanssa."

3. M. Adolfsson: "Aloita liikunta kävelylenkeillä. Ja mieti ravitsemustasi."

4. M. Ramdal: "Syö terveellisesti: pieniä annoksia kuusi kertaa päivässä. Salli itsellesi viikonloppuisin pieni herkutteluhetki."

5. S. Löfberg: "Muista hyötyliikunta. Käytä esimerkiksi portaita ja vältä bussien käyttämistä. Pelkkä kuntosalilla käyminen ei riitä."

6. S. Nielsen: "Pidä huoli, että nukut riittävästi, syöt terveellisesti, harrastat liikuntaa ja vietät myös aikaa ystävien kanssa. Tavoitteellisuus on myös tärkeää."

7. J. Karlsson: "Kuluta enemmän energiaa kuin mitä saat syömällä. Se on ainoa toimiva keino."

8. D. Dyg: "Unohda laihdutuskuurit, sillä ne eivät ole kestävä ratkaisu. Pyri muuttamaan elintapasi pysyvästi ja sitoudu asiaan täysillä."

9. M. Johansson: "Syö kahden tunnin välein."

Keksitkö lisää vinkkejä listalle?

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee