Hoikistu syömällä terveellisesti

Tämän artikkelin lopusta voit ladata oppaan DASH-ruokavalioon. Se kertoo, minkä verran mitäkin ruoka-aineita kannattaa syödä, jos haluaa pysyä hoikkana.

DASH-ruokavalio on tehokas ja terveellinen

Voit syödä herkullista ja helposti valmistuvaa ruokaa, laihtua noin puoli kiloa viikossa ja terästää samalla terveytesi huippukuntoon! Kuulostaa ehkä liian hyvältä ollakseen totta, mutta DASH-ruokavalion avulla tavoitteet on mahdollista saavuttaa. DASH-ruokavalio on ollut useiden tieteellisten tutkimusten kohteena, ja asiantuntijat U.S. Newsissa rankkasivat sen aikamme terveellisimmäksi ruokavalioksi.

Toisin kuin monissa muissa ruokavalioissa DASH-dieetissä ei suljeta pois esimerkiksi leipää, pastaa tai maitotuotteita. Sen sijaan tavoitteena on syödä terveellistä ja tasapainoista ruokaa ja karttaa suolaa.

DASH saa kilot karisemaan ja on samalla yksinkertainen ja terveellinen ruokavalio. KUNTO PLUS -lehti on nyt muokannut DASH-dieetistä Pohjolaan sopivan version, joten voit aloittaa sen testaamisen vaikka heti.

LUE MYÖS: KUNTO PLUS Ruokavalio – laihdu terveellisesti ja turvallisesti

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background