Vatsatreeni – Osa 2

Kun Vatsatreenin 1. osa on saatu haltuun, on aika viedä treeni seuraavalle tasolle. Vatsatreeniohjelman 2. osa sisältää kaksi uutta ja supertehokasta harjoitetta.

Tule mukaan videotreeniin

Vahvat vatsalihakset ovat yllättävän tärkeät kehon toiminnalle. Kaikeksi onneksi niiden treenaaminen on yksinkertaista. KUNTO PLUSsan nettitreeneissä on muun muassa vatsalihasharjoitteita videoina. Videot ovat katsottavissa sekä tietokoneella että tabletilla tai puhelimella missä vain.

TREENIVIDEOT TÄÄLTÄ

KUNTO PLUSSAN Vatsatreeniohjelma on jaettu kuuteen osaan. Jokainen osa sisältää kaksi harjoitetta, jotka vahvistavat kaikkia vatsan ja keskivartalon tärkeitä lihaksia.

Harjoitteiden vaativuus kasvaa vaihe vaiheelta, joten treenaaminen kannattaa ja tuo tuloksia.

1. JALAN DIPPAUS

A Asetu selinmakuulle ja nosta polvet lantion yläpuolelle 90 asteen kulmaan. Ojenna käsivarret vartalon sivuille. Paina alaselkää kevyesti alustaan ja pidä se alustassa koko harjoitteen ajan.

B Laske uloshengityksen aikana toisen jalan jalkapohja alustaan hallitusti ja nosta jalka sisäänhengityksellä alkuasentoon. Toista toisella jalalla.

Nainen tekee vatsalihasharjoitetta
© Jakob Helbig

2. SIVUTAIVUTUS

A Asetu selinmakuulle polvet koukussa ja jalkapohjat alustassa. Ojenna käsivarret vartalon sivulle.

B Nosta ylävartalo ja käsivarret irti alustalta. Paina leukaa hiukan kohti rintaa niin, että niska ei rasitu mutta on selän kanssa samassa linjassa. Kurota toisella kädellä kohti saman puolen jalkaa. Palaa alkuasentoon ja toista toiselle puolelle

Kuvittele, että teet sivutaivutusta selinmakuulla.

Nainen tekee vatsalihasharjoitetta
© Jakob Helbig

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background