Vatsabootcamp

10 harjoituksella vatsamakkaroiden kimppuun!

tiistai 20. maaliskuuta 2012 teksti M. Kristensen

Kuntosaliharjoittelu

Ohjelmaan kuuluu kolme treenikertaa kuntosalilla. Treenaa vaikkapa maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina.

Harjoituksia on kaikkiaan kymmenen, ja ne voi tehdä pareittain (A + B). Yhden treeniparin jälkeen kohennetaan kaksi minuuttia kestävyyttä. Tarkoituksena on kohottaa sykettä kestävyyskuntoiluun sopivalla laitteella.

Esimerkki: Tee treenit 1A + 1B kahdesti. Juokse sitten kaksi minuuttia matolla (tai souda). Tee seuraavaksi treenit 2A + 2B kaksi kertaa ja niin edelleen.

  • Neljänä ensimmäisenä viikkona tehdään 2 x 15 toistoa kumpaakin sarjaa. Tee siis ensin A-harjoite 15 kertaa, sitten B-harjoite 15 kertaa – ja uudestaan. Treenit käydään läpi kahdesti, tarvittaessa peilikuvana.

  • Neljän viikon jälkeen voit lisätä painoja. Tee 3 x 12 toistoa.

  • Voima-ja kestävyysharjoituksia vuorottelemalla saat lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, eikä treeniin kulu lniin paljoa aikaa. Vaihteleva ja raskas treeni on parasta vatsarasvaa vastaan ja parasta painonpudottajalle.


Treeniä ulkoilmassa

Neljänä viikon päivistä ei käydä kuntosalilla, joten kyseisinä päivinä voi joko juosta, pyöräillä, uida, soutaa tai kävellä reippaasti noin 30–60 minuuttia. Yhtenä viikoittaisena lepopäivänä kannattaa käydä rauhallisella kävelylenkillä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee