Fooddiary.fi app
Fooddiary.fi-ruokapäiväkirja-mobiilisovelluksen saat Google Playsta ja App Storesta

Fooddiary.fi-ruokapäiväkirja puhelimeen ja tabletille

Fooddiary.fistä on myös app. Fooddiary.fi on aina saatavillasi: täysversiot www.fooddiary.fi tietokoneelle ja Fooddiary.FI-sovellus mobiililaitteille ja m.fooddiary.fi treenien ja syömisten kirjaamiseen mobiiliselaimilla myös Windows-puhelimilla ja Jollalla.

perjantai 13. tammikuuta 2017 teksti Elina Tuisku

Asenna sovellus Android-laitteille täältä tai iOS-laitteille App Storesta.

Kun kirjaat syömisesi ja liikunnan sovellukseen, se laskee yhteen energiansaantisi ja -kulutuksesi ja ohjaa sinua kohti terveellistä ja pysyvää tavoitepainoa. 

Jos et vielä ole Fooddiary.fin käyttäjä, luo itsellesi käyttäjätili sovelluksessa tai osoitteessa fooddiary.fi ja kokeile 5 päivää veloituksetta.

KUNTO PLUS -lehden tilaajana saat Fooddiaryn tilaajaetuna käyttöösi 3 viikoksi veloituksetta.

Fooddiary on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat painonsa kuriin, elää terveellisesti, seurata energiansaantiaan ja liikunnallista aktiivisuuttaan.

Fooddiary on johtavien liikunta- ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä ja se sisältää kaikki Kansanterveystieteen laitoksen Fineli-elintarviketietokannan ruoka-aineet ja lisäksi käyttäjäyhteisön lisäämiä reseptejä ja elintarvikkeita.

Fooddiaryn tavoitteena on auttaa ihmisiä saavuttamaan ja ylläpitämään terveellinen paino osana normaalia elämää.


Fooddiaryn hyödyt

● Päivittäinen energiasaldoasi ja painokehityksesi lasketaan kirjaamiesi syömisten, liikunnan ja mittojen perusteella.

● Fooddiaryn tietokannassa on elintarvikkeiden tiedot KTL:n Fineli-elintarviketietokannasta ja käyttäjäyhteisön itse lisäämiä elintarvikkeita

● Palvelu sisältää sekä KUNTO PLUSsan että Fooddiaryn käyttäjien ruokaohjeita.

● Fooddiary.fi sivustossa on monipuolista tietoa ravitsemuksesta ja liikunnasta sekä havainnollisia vinkkejä ja opastusta järjestelmän käytöstä.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee