Täydellinen lahja - lehtilahjakortti

Ahdistaako ajatuskin hiki päässä kauppakeskuksesta toiseen ryntäilemisestä lahjojen perässä? Lehtilahjakortti on täydellinen ratkaisu, joka säästää tuskailulta.

maanantai 27. marraskuuta 2017 teksti I. FORM-redaktionen

LEHTILAHJAKORTTI

Lahjahuolet pois! Näin annat mieluisan lahjan: anna lahjaksi lahjakortti:


ERI AIHEPIIREJÄ

Lehtiä on monipuolinen valikoima, josta löytyy kattavasti eri kiinnostuksen kohteita.


JOKAISELLE JOTAKIN

Kun annat lahjakortin, lahjan saaja valitsee itse itse, haluaako hän Tieteen kuvalehden, Tee itse -lehden, Tieteen kuvalehti Historia -lehden, KUNTO PLUSsan vai National Geographic Suomen tai kenties Digikuva-lehden tai KotiMikron.


VALITSE VAPAASTI

Lahjakortin käyttäjä voi valita täysin vapaasti, minkä lehden hän haluaa, mutta toki sinä voit vihjata, mitä lehteä olit ajatellut hänelle.

LEHDET

Lahjakortti koskee näitä lehtiä:

KUNTO PLUS

Riippumatta siitä, miten harjoittelet, saat KUNTO PLUS -lehdestä runsaasti uutta intoa. Lue uusista, mielenkiintoisista liikuntamuodoista, jotka tekevät sinusta vahvemman, iloisemman ja terveemmän. KUNTO PLUS ei kuitenkaan keskity vain liikuntaan.

Tieteen kuvalehti

Tieteen Kuvalehti on tietoa, oivaltamisen iloa ja tuoreita näkökulmia maailmaan. Olet mukana, kun mysteerien verho poistuu ja arvoitukset ratkeavat. Esittelemme maailman monimuotoisuutta ja tarjoamme eväitä sen tutkimiseen ja ymmärtämiseen.

Tieteen kuvalehti Historia

Lue maailmanhistorian dramaattisimmista hetkistä ja merkityksellisimmistä tapahtumista. Tieteen Kuvalehti Historia pureutuu hetkiin ja henkilöihin, jotka muokkasivat maailman sellaiseksi, kuin se on nyt.

Tee itse

Aiheina talo & puutarha, työkalut & materiaalit, uutuudet & työohjeet, keittiö & pesutilat, neuvot & vinkit. Kaikki työkohteemme ovat asiantuntijoiden suunnittelemia ja ammattilaisten rakentamia. Selkeät ja vaiheittaiset työohjeet, piirustukset ja ostoslistat auttavat sinuakin säästämään tekemällä itse – ja työn jälkeä kelpaa katsella!

National Geographic Suomi

NATIONAL GEOGRAPHIC vie sinut matkalle maailman ympäri! National Geographic -lehdessä on ainutlaatuisia kuvia ja artikkeleita luonnosta, ihmisistä, eläimistä, maantieteestä ja historiasta.

Kotimikro

Toimituksen päämääränä on, että hankalistakin teknisistä asioista tehdään aina selkeä ja visuaalinen artikkeli, jotta asiaan vihkiytymätönkin ymmärtää varmasti kaiken. Juuri siksi KotiMikro on saavuttanut niin suuren suosion kaikenikäisten ja –tasoisten tietokoneenkäyttäjien parissa.

Digikuva

DIGIKUVA on ainoa lehti, jonka artikkelit kattavat digikuvauksen A:sta Ö:hön. Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja vai kokenut digikuvaaja, saat lehdestä runsaasti inspiraatiota, ohjeita ja vinkkejä täydellisten digikuvien ottamiseen.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee