Laihdu sujuvasti Kickstartin avulla

Haluaisitko laihtua, muttet tiedä, miten pääsisit alkuun? Me tarjoamme sinulle selkeään ja toimivaan ateriasuunnitelman perustuvan laihdutusohjelman.

Joskus kehoon hiipii kuin huomaamatta muutama ylimääräinen kilo, joista haluaisi mieluusti eroon. Olisi tietysti hienoa, jos se onnistuisi pelkällä maalaisjärjellä, mutta useimpien kohdalla tarvitaan hieman apua.

Laihtumiseen on lukemattomia eri keinoja, eikä mikään niistä saa äkkiä ihmeitä aikaan. Kaiken perusta on, että saat ravinnosta vähemmän energiaa kuin mitä kulutat. Jos tarvitset apua tämän nyrkkisäännön noudattamiseen, meillä on sinulle 4 viikon ohjelma, johon sisältyy selkeä ja helppokäyttöinen ateriasuunnitelma.

Ohjelman nimi on:

Kickstart – laihdu sujuvasti

Mikä on Kickstart?

Kickstart perustuu ateriasuunnitelmaan. Ateriasuunnitelma on helppotajuinen, ja se antaa aterioille selkeät raamit 4 viikon ajaksi. Päivällisruuille on omat reseptinsä, joita voit joko noudattaa sellaisinaan tai muokata ohjeidemme mukaisesti – sinä valitset.

Ohjelman lopussa olet saanut reseptikokoelmaasi monta terveellistä ateriaa lisää – ja tietoa siitä, miten terveellinen päivittäinen ruokavalio koostetaan.

Osallistuminen on helppoa ja joustavaa, sillä saat ohjelman viestit sähköpostilla ja aineistot ovat verkossa. Aloitamme 13.5, jolloin saat ateriasuunnitelman ja reseptit, ja ateriasuunnitelman noudattaminen alkaa maanantaina 17.5.

Ilmoittautuminen päättyy 11.5.

Ohjelma sisältää

  • Vähäkaloriset ateriat ja välipalat
  • Päivällisreseptit
  • Vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin
  • Päivittäin kannustavaa ja opastavaa postia
  • Neuvoja, siitä miten jatkaa ohjelman jälkeen

Saat neljän viikon ajan joka päivä sähköpostia, jossa vastataan laihduttajien kysymyksiin ja annetaan runsaasti neuvoja ja vinkkejä. Viestit auttavat sinua pitämään motivaatiota yllä ja kertovat myös, miten jatkat 4 viikon ohjelman päättyessä niin, etteivät kilot palaa pikavauhtia takaisin.

Kiinnostuitko?

Ohjelma maksaa 29 euroa ja kestää 4 viikkoa. Ohjelman jälkeen saat tietysti pitää sisällön, joten voit hyödyntää ohjelman neuvoja, ateriasuunnitelmaa ja reseptejä myöhemminkin.