KUNTO PLUS 35 v: Synttärien kunniaksi nettitreenit ilmaiseksi – vapaa pääsy kaikkiin sisältöihin

KUNTO PLUS viettää synttäreitä. Sen kunniaksi juhlistamme hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa tarjoamalla kaikille kuukaudeksi ilmaiseksi käyttöön koko laajan treenikirjastomme, kaikki reseptimme ja innostavat ruokalistamme. Lisäksi keräsimme linkit kaikkein suosituimpiin treeniohjelmiin ja muihin sisältöihin tälle sivulle.

Hymyilevä, hyväntuulinen nainen hihattomassa paidassa

SYNTTÄRITARJOUS – Pääsy kaikkiin KUNTO PLUSsan nettisisältöihin 0 eurolla!

© Jakob Helbig

Terveellinen elämäntapa on ollut KUNTO PLUSsan johtotähti jo 35 vuotta. Terveellisyys on edelleen keskiössä, ja uutta, jokaiselle omiin tarpeisiin ja toiveisiin sovitettua sisältöä, tulee koko ajan lisää.

Juuri nyt saat pääsyn kaikkiin KUNTO PLUSsan digisisältöihin 0 eurolla.

Terveelliseen elämäntapaan innostavat ja opastavat runsas valikoimamme nettitreenivideoita, treeniohjelmia ja harjoitteita, suosittu matkan pituuden ja energiankulutuksen kertova reittisuunnittelu, viikon ruokalistat resepteineen ja ravintosisältöineen sekä yli 1 000 reseptiä, joiden joukosta löytyy myös terveellisiä välipaloja ja hetkessä valmistuvia aterioita.

Kun asennat puhelimeesi KUNTO PLUS -mobiilisovelluksen, saat omavalmentajan kanssa tehtävät nettitreenit ja reseptit käyttöösi kaikkialla.

Syntymäpäivämme juhlistamiseksi kokosimme tälle sivulle kaikki KUNTO PLUSsan eniten klikkauksia saaneet treeni-, ruoka- ja hyvinvointisivut.

Nainen kuulokkeet korvissa

SELKEÄ 10 KM JUOKSUOHJELMA – Saat ohjelman ohjeet äänitiedostoina. Ohjelma opastaa sinua treenin aikana alusta loppuun asti – helppoa, tehokasta ja motivoivaa!

© iStock

Kuunneltavat juoksuohjelmat: Takuuvarma hitti 🎧

Kuunneltavat juoksuohjelmat ovat sivustomme kestohitit, jotka on sovitettu eri tarpeisiin.

Huippusuosittu vasta-alkajan 5 km juoksuohjelma käynnistää juoksuharrastuksen hellävaraisesti vuorottelemalla aluksi kävelyä ja juoksua. Juoksuminuutteja ja haastavuutta lisätään kuitenkin koko ajan niin, että kunto kohenee, mutta treeni ei tunnu liian rankalta.

Kuunneltavissa juoksuohjelmissamme joka harjoituksessa kerrotaan, milloin tehdään mitäkin: koska kävellään, koska juostaan ja millaista vauhtia. Juostessa kuunneltavaa juoksuohjelmaa on niin helppo noudattaa, että motivaatio säilyy koko ajan, ja pääset todennäköisemmin tavoitteeseesi.

🎧 Oletko jo valmis treenaamaan pidemmille matkoille? Kokeile kuunneltavaa 10 km:n juoksuohjelmaamme.

🎧 Uusia haasteita juoksutreeniin saat 12 kuunneltavasta juoksuintervalliohjelmastamme.

Stressaantunut nainen

STRESSI - Elämänasenne voi vaikuttaa alttiuteen stressille.

© iStock

Ilmainen nettitesti: Oletko stressaantunut?

KUNTO PLUSsan suosittu testi auttaa arvioimaan kuinka stressaantunut olet.

Testi on laadittu yhteistyössä Grow People -stressipsykologiaseman lääkäri ja tutkija Bo Netterstrømin ja stressiin erikoistuneen yrityspsykologi Pernille Rasmussenin kanssa.

Testi antaa osviittaa siitä, oletko stressaantunut ja missä määrin. Testi on kuitenkin vain suuntaa antava, eikä korvaa asiantuntijan arviota. Jos epäilet kärsiväsi ankarasta stressistä, ota yhteys terveydenhuoltoon.

Testaa stressitasosi täällä

Treenattu nainen takaapäin kuvattuna kahvakuula kädessään

KIINTEÄ PEPPU Treenaa peppua tehokkaasti KUNTO PLUSsan nettitreenivideon kanssa.

© Wichmann+bendtsen

Kiinteän pepun ja reisien salaisuus

Me jaamme mielellämme kiinteän pepun ja reisien salaisuudet kanssanne. Kiinteä peppu ja reidet ovat vartalotoiveissa aina kärkisijoilla. Pepun ja reisien kiinteyttäminen edellyttää sinnikästä jumppaa, mutta onneksi siihen on hyviä harjoitteita, jotka saa ujutettua osaksi arkea.

8 tehoharjoitteen treeniohjelma täältä: Peppu ja reidet kiinteiksi

KUNTO PLUS -treeni ja ruoka on tarjolla kaikille tilaajille

Kun lataat KUNTO PLUSsan sovelluksen, sinulla on treenikaveri aina saatavilla

KUNTO PLUSsan tilaajana sinulla on käyttöoikeudet KUNTO PLUSsan mobiilisovellukseen KUNTO PLUS – treeni ja ruoka. Sovellus sisältää KUNTO PLUSsan treenivideot, ruokalistat ja reseptit. Kun klikkaat sydäntä sivulla, se lisätään suosikkeihisi, josta saat juuri itseäsi kiinnostavat sisällöt kätevästi.