Active Life tracker – askelmittarilla varustettu aktiivisuusranneke

Vilkaisu askelmittariin innostaa pistämään tossua toisen eteen. Active Life Tracker -aktiivisuusranneke on liikkujalle mainio motivaattori.

Näin Active Life Tracker voi edistää terveyttäsi

Haluaisitko lisätä liikuntaa arkeen? Askelmittarista voi olla yllättävän paljon apua. Lue, miksi Active Life Tracker voi olla vuoden paras investointi omaan hyvinvointiisi.

torstai 21. joulukuuta 2017

Jos tavoitteenasi on liikkua enemmän, nukkua paremmin tai vaikka juoda enemmän vettä, aktiivisuusranneke voi olla vuoden paras investointi omaan hyvinvointiisi.

Tutkimukset nimittäin osoittavat, että yksin askelmittarin hankkiminen voi innostaa liikkumaan enemmän – jopa 1,5 lisäkilometriä päivässä! Tämä pieni suuri laite voi nimittäin motivoida pistämään tossua toisen eteen entistä reippaammin, kun askelten määrää voi seurata joka päivä ja nähdä konkreettisesti, miten jokainen askel vie kohti tavoitetta.

Aktiivisuusranneke ja KUNTO PLUS yhteishintaan

Juuri nyt saat askelmittarilla varustetun Active Life Tracker -aktiivisuusrannekkeen ja KUNTO PLUS -lehtitilauksen mainioon yhteishintaan.

TARJOUS: Askelmittarilla varustettu aktiivisuusranneke + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan 24,90 €. Säästät 120,90 euroa!

Tässä voi olla oivallinen investointi omaan hyvinvointiin: saat paitsi tehokkaasti motivaatiota tukevan aktiivisuusrannekkeen myös neljä numerollista hyödyllistä, innostavaa ja asiantuntevaa luettavaa hyvinvoinnista ja liikunnasta.

KUNTO PLUS ja Active Life Tracker auttavat tekemään terveellisistä elämäntavoista hauskoja ja helpommin saavutettavia. Lehdestä saat vinkkejä ja tietoa liikkumisesta, hyvinvoinnista ja terveellisestä ravitsemuksesta – makuelämyksistä tinkimättä – ja aktiivisuusrannekkeella voit seurata konkreettisesti, miten arjen pienet muutokset auttavat lisäämään liikuntaa merkittävästikin.

Active Life Tracker ja mobiilisovellus

Active Life Tracker -aktiivisuusrannekkeen mobiilisovellus on supermotivoiva ja helppokäyttöinen. 

Mikä Active Life Tracker on?

  • Aktiivisuusranneke: Active Life Tracker on yksinkertaisen tyylikäs ja käytännöllinen aktiivisuusranneke, jossa on digitaalinen näyttö ja kätevät painikkeet. Rannekketta on saatavana mustana ja valkoisena, ja se toimii myös toki tavallisena rannekellona.
  • Sovellus: Rannekkeeseen kuuluu mobiilisovellus, joka saatavana sekä iOS- että Android-laitteille ja joka on helppo synkronoida rannekkeen kanssa.

Ruutukaappaukseia Active Life Tracker -sovelluksen askelmittaritoiminnosta.

Active Life Tracker -aktiivisuusrannekkeen sovelluksesta saat kattavan katsauksen päivittäisistä askelmääristä sekä energiankulutuksesta. Näet myös päiväkohtaisesti, milloin olet liikkunut eniten ja miten monta prosenttia päivän tavoitteesta on saavutettu.

Mitä Active Life Tracker -aktiivisuusrannekkeella voi tehdä?

  • Askelmittari rekisteröi liikkumistasi ja laskee askeleesi, joten pysyt päivittäin ajan tasalla fyysisestä aktiivisuudestasi.
  • Kalorilaskuri laskee, paljonko liikkumisesi kuluttaa energiaa.
  • Henkilökohtaiset askeltavoitteet ovat konkreettinen tapa lisätä päivittäistä liikuntaa: määritä mittariin tavoitteesi, niin se pitää sinut ajan tasalla siitä, miten etenet niitä kohti.
  • Unen seuranta. Aktiivisuusranneke rekisteröi unesi laatua ja pitää kirjaa myös unen määrästä ja kertoo, nukutko riittävästi ikääsi nähden.
  • Automaattinen päiväkirja. Active Life Tracker auttaa seuraamaan hyvinvoinnin mittareita päivästä ja viikosta toiseen. Helppokäyttöinen sovellus tarjoaa kattavan katsauksen esimerkiksi askelmääristä ja unen määrästä sekä siitä, oletko liikkunut ja nukkunut tavoitteidesi mukaisesti kunakin päivänä.
  • Intervallitreenitoiminto. Määritä haluamasi intervallit esimerkiksi kiertoharjoittelua tai intervallijuoksua varten. Ranneke laskee minuutit puolestasi.
  • Tavallinen kello. Ranneke toimii myös tavallisena rannekellona, jossa on sekunti- ja herätyskellotoiminnot.
  • Juomis- ja lääkkeenottohälytykset. Voit luoda hälytyksiä muistuttamaan riittävästä vedenjuonnista tai lääkkeiden ottamisesta. Hälytys näkyy pienenä tabletti- tai nestesymbolina, mutta voit toki käyttää niitä muistuttamaan myös siitä, että nouset työpöydän äärestä jaloittelemaan tai nostat sähköpöydän seisoma-asentoon muutaman kerran päivässä.


TILAA NYT: Saat Active Life Tracker -aktiivisuusrannekkeen + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan vain 24,90 €. Säästät 120,90 euroa!

Ruutukaappauksia Active Life Tracker -sovelluksen uniseurantatoiminnosta.

Sovelluksesta näet nopeasti, minä päivinä olet nukkunut riittävästi ja minä päivinä olet nukkunut turhan vähän. Napsauta haluamaasi päivää, niin näet vielä tarkemmat tiedot unen laadusta.

Kuulostaako hyvältä? Tutustu tarjoukseen täältä:

TARJOUS: Active Life Tracker -aktiivisuusranneke + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan 24,90 . Säästät 120,90 euroa!


VIDEO: Katso, miten Active Life Tracker toimiiOnko sinulla jo Active Life Tracker -aktiivisuusranneke?

Rannekkeen käyttöoppaan löydät täältä: Active Life Tracker -käyttöopas

Jos et löydä rannekkeen ALT-sovelusta, napsauta täältä:

App-store – iPhone ja iPad

Google Play – Android-laitteet

Onko sinulla kysyttävää Active Life Tracker -aktiivisuusrannekkeesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluun täältä


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee