Juoksukello auttaa saamaan onnistumisen tunteita juoksulenkeillä

Tehosta treeniäsi ja paranna motivaatiotasi käyttämällä treenikelloa.

sunnuntai 22. toukokuuta 2016 teksti Thomas Lykke Olesen

Markkinoilla on monenlaisia treeni- ja juoksukelloja, joissa on omat toimintonsa eri lajeihin.

Tällaisesta kellosta voi olla paljon hyötyä treenatessa. Se voi auttaa motivoitumaan ja toimia kuin treenikaveri, joka saa sinut antamaan kaikkesi ja vielä vähän enemmän treenin aikana.

Testasimme parhaat juoksukellot. Katso tulokset täältä.

Hyvät toiminnot tehostavat treeniä

Treenikellosta on hyötyä erityisesti silloin, kun siinä on juuri ne toiminnot, joita sinä tarvitset omassa treenissäsi.

GPS-toiminto on hyvä, jos haluat pitää tarkasti kirjaa juoksureiteistäsi. Nopeusmittari voi auttaa sinua virittämään kuntoasi ja antaa lisämotivaatiota, jotta jaksat haastaa itsesi. Kalorimittari puolestaan voi saavuttamaan päivittäiset energiankulutustavoitteet.

Millainen juoksukello sinulle sopii?

 Tutustu KUNTO PLUSSAN yhteenvetoon ja hae motivaatiota treeniin

Jos harkitset juoksukellon hankkimista, SpeedSonic RAW on erinomainen vaihtoehto. Juuri nyt saat kellon KUNTO PLUS -lehden kanssa HYVIN edulliseen hintaan.

Kellossa on hyödyllisiä toimintoja treenaamiseen. Se mittaa juoksumatkasi ja -nopeutesi. Voit asettaa kelloon tavoitenopeuden, ja kello kertoo lenkin aikana, onko vauhtisi yli vai alle tavoitteen. Lisäksi kello mittaa kalorinkulutuksen ja rasvanpolton. Näin voit katsoa helposti, kuinka tehokkaasti olet harjoitellut.

Ylellinen silikoniranneke on pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Kellon mukana tulee kaksi ranneketta, valkoinen ja vaaleanpunainen.

Kellon arvo on 93,20 euroa, mutta saat sen nyt KUNTO PLUS -lehden kanssa hintaan 16,9 euroa + postituskulut täältä. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Ehkä sinua kiinnostaa...