Garminin kehuttu GPS-kello KUNTO PLUSsalta

Juostu matka, nopeus, energiankulutus ja omat ennätykset - kaikki yhdessä laitteessa. Garminin loistava GPS-kello KUNTO PLUSsan tilaajalahjana juuri nyt.

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016 teksti T. Olesen

Garmin Forerunner 10 KUNTO PLUS -lehden tilaajalahjana

Juoksukelloissa riittää valinnanvaraa. Siksi voi olla vaikeaa tietää, millainen kello kannattaa valita ja mitä toimintoja siinä pitäisi olla.

Jos olet etsinyt hyvää juoksukelloa, nyt se on löytynyt: Garmin Forerunner 10 on saanut osakseen kehuja sekä alan julkaisuilta että käyttäjiltä.

Millainen juoksukello sinulle sopii?

Loistavat ja hyödylliset toiminnot

Forerunner 10:llä saat kattavasti tietoakaikista juoksemistasi lenkeistä. Kellolla jokainen juoksukilometri on helppo kirjata.

Kello mittaa juoksumatkasi ja -nopeutesi. Se laskee energiankulutuksesi ja kannustaa  kirjaamalla omat ennätyksesi 5 ja 10 kilometrillä sekä puolimaratonilla.

Virtual Pacer -toiminto kertoo myös, oletko määrittämäsi kokonaisajan mukaisessa vauhdissa, sitä nopeampi vai jäljessä. Lisäksi kellossa on juoksu ja kävely -toiminto, joka sopii juoksuharrastusta aloitteleville. 

Selkeät yhteenvedot tuloksista ja edistymisestä

Lenkin lopuksi voit siirtää kaikki treenitiedot helposti Garmin Connect -palveluun. Palvelussa voit tarkastella lenkkisi tietoja tietokoneella ja verrata suoritustasi aiempiin lenkkeihin.

Jos sinulla on iPhone- tai Android-puhelin, voit ladata siihen Garmin Connect -sovelluksen, johon kaikki tiedot päivittyvät.

Garmin Forerunner 10 -kellon arvo on 139 euroa, mutta saat nyt sen ja 12 numeroa KUNTO PLUS -lehteä 69,90 eurolla.

 TUTUSTU TARJOUKSEEN JA TILAA TÄÄLTÄ!

Ehkä sinua kiinnostaa...