Hyvää tekevä kävely

Kävelyn terveysresepti: 60 askelta minuutissa, 10000 askelta päivässä.

tiistai 17. maaliskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Terveyttä kävelystä

10 000 askelta päivässä on suositus aikuiselle, joka haluaa pysyä terveenä. Uuden tutkimuksen mukaan ei myöskään ole samantekevää miten kävelee. On hyvä ottaa vähintään 60 askelta minuutissa, jotta saisi kävelyn terveyshyödyt, kertoo tutkimus.

JUURI NYT: Askelmittarin sisältävä Active Life Tracker -aktiivisuusranneke + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä vain 24,90 €. Säästät 120,90 euroa!

Terveyttä edistävän kävelyn tulee olla yhtäjaksoista vähintään minuutin jaksoissa. Käveleminen on kuitenkin aina plussaa, sillä kaloreita kuluu joka tapauksessa.

Näin kalorit kuluvat kävelemällä

 • Pizza 15 000 askelta
 • 100 g sipsejä 11 875 askelta
 • 8 kpl sushia 8750 askelta
 • 2 dl mehua 2000 askelta
 • Salatti ja salaatinkastiketta 1750 askelta
 • 100 g tummaa suklaata 9750 askelta
 • Tuoppi olutta 2500 askelta

KUNTO PLUS suosittelee: askelmittari innostaa liikkumaan enemmän

Onko sinullakin tavoitteena liikkua enemmän vuonna 2018? Tässä pikku vinkki: hanki askelmittari! Tutkimukset nimittäin osoittavat, että tämä pieni laite saa todellakin käyttäjänsä liikkumaan enemmän. Juuri nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja Active Life Tracker -aktiivisuusrannekkeen, jossa on myös askelmittari, yhteishintaan 24,90 €. Säästät 120,90 euroa!

Katso tarjous tästä!

KUNTO PLUS suosittelee:

Askelmittari innostaa liikkumaan enemmän – joka päivä!

Kävely on mainiota terveysliikuntaa, haasteena on usein vain päästä ylipäänsä liikkeelle. Askelmittari voi olla tällöin hyvä tsemppari ja motivaattori – kenties parhaita investointeja omaan hyvinvointiin!


Aktiivisuusranneke, kuten kuvan Active Life Tracker, voi kannustaa elämään aktiivisemmin. Kun voit seurata konkreettisesti, miten paljon (tai vähän) askelia kertyy, niitä pian vain TÄYTYY saada lisää mittariin.

Tutkimukset osoittavat, että askelmittarissa on todellakin taikaa. Yhdysvaltalaistutkimuksessa todettiin, että yksin askelmittarin käyttö sai ihmiset liikkumaan 27 prosenttia – tai 1,5 kilometriä – enemmän joka päivä! Lisääntyneellä liikunnalla oli myös myönteisiä vaikutuksia niin verenpaineeseen kuin painoonkin.

Haluatko lisätä liikuntaa arkeen? Askelmittari voi olla ratkaisu!

Askelmittari ja KUNTO PLUS mainioon yhteishintaan

Juuri nyt saat askelmittarilla varustetun aktiivisuusrannekkeen ja KUNTO PLUS -lehden mainioon yhteishintaan. Active Life Tracker -aktiivisuusranneke on todella monipuolinen treenikaveri:

 • Askelmittari – askelmittari kirjaa jokaisen päivän mittaan ottamasi askeleen

 • Rajaton muisti – säilytät tiedot askelmääristä päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen.

 • Henkilökohtaiset tavoitteet –aseta askeltavoitteet ja seuraa etenemistäsi.

 • Helppokäyttöinen sovellus – kätevä sovellus antaa kattavaa tietoa aktiivisuudestasi päivä- ja viikkotasolla.

Active Life Trackerin muut toiminnot:

 • Unen seuranta – pitää kirjaa siitä, miten paljon nukut ja montako tuntia unesta on syvää tai kevyttä unta.

 • Kalorilaskuri – laskee, paljonko liikkumisesi kuluttaa energiaa.

 • Intervallitreeni – hälytykset intervallitreeneihin, jotta voit keskittyä suoritukseen – ja jättää minuuttien laskemisen rannekkeen huoleksi.

 • Kello – digitaalikellossa on monia käteviä hälytystoimintoja.

Active Life Trackerin arvo on 110 €, mutta nyt saat sen sekä neljä numeroa KUNTO PLUS -lehteä lyömättömään yhteishintaan 24,90 €. Säästät siis 120,90 euroa!

KATSO TARJOUS: Active Life Tracker -aktiivisuusranneke + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä 24,90 €.

VIDEO: Katso, miten Active Life Tracker toimii:

Active Life Tracker -aktiivisuusranneke seuraa sekä päivittäistä liikkumista että unta. Ranneke on helppo liittää ja synkronoida bluetooth-yhteydellä mukana tulevaan mobiilisovellukseen, josta saa kätevästi kattavan katsauksen oman hyvinvoinnin tärkeistä tekijöistä. Tilaa askelmittarilla varustettu Active Life Tracker -aktiivisuusranneke täältä.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...