Anna ajatusten virrata! Reipas kävely edistää aivosolujen uudistumista.

3 hyötyä: Näin terveellistä kävely on

Kovat treenitunnit ja rajut intervallit eivät ole ainoa tie hyvään peruskuntoon ja terveempään vartaloon. Pari reipasta kävelylenkkiä viikossa antaa mainiosti samat hyödyt.

perjantai 2. elokuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

1. Saat terveemmän sydämen

Sydämesi riemuitsee eniten, jos ryhdyt kävelemään säännöllisesti. Käveleminen kiihdyttää verenkieritoa ja panee lihakset töihin, jolloin verenpaine ja kolesteroliarvot laskevat, ja sydämestä tulee vahvempi pelättyjä sydän- ja verisuonitauteja vastaan. Yli 20 prosenttia kaikista sydänveritulpista johtuu liian vähäisestä liikunnasta, joten lenkkipolulle lähteminen todellakin kannattaa. 

JUURI NYT: Askelmittarin sisältävä Active Life Tracker -aktiivisuusranneke + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä vain 24,90 €. Säästät 120,90 euroa!


2. Saat kiinteämmän vartalon

Eron sekä tuntee että näkee selvästi. Kävelylenkit muuttavat vartaloa polttamalla rasvaa vartalosta, reisistä ja takamuksesta sekä rakentamalla lihaksista vahvempia. Saat kiinteämmät reidet, sääret ja pakarat, jotka myös näyttävät kauniilta. Jos haluat muokata koko vartaloa, kannattaa täydentää kävelyliikuntaa käsivarsien, yläselän ja hartioiden voimaharjoittelulla. Voit myös ottaa mukaan kävelysauvat, joiden käyttö muokkaa myös ylävartaloa.

3.

Aivosi pysyvät terävinä

Kävelyohjelmaamme seuraamalla ehkäiset aivojen kutistumista, joka muuten tapahtuu automaattisesti iän mukana. Mutta jo 10 km kävely viikoittain (mikä ohjelmastamme keskimäärin kertyy) auttaa tutkimusten mukaan muistamaan paremmin ja pysymään terävänä pitkälle vanhuuteen saakka.


JUURI NYT: Askelmittarin sisältävä Active Life Tracker -aktiivisuusranneke + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä vain 24,90 €. Säästät 120,90 euroa!

KUNTO PLUS suosittelee:

Askelmittari innostaa liikkumaan enemmän – joka päivä!

Kävely on mainiota terveysliikuntaa, haasteena on usein vain päästä ylipäänsä liikkeelle. Askelmittari voi olla tällöin hyvä tsemppari ja motivaattori – kenties parhaita investointeja omaan hyvinvointiin!


Aktiivisuusranneke, kuten kuvan Active Life Tracker, voi kannustaa elämään aktiivisemmin. Kun voit seurata konkreettisesti, miten paljon (tai vähän) askelia kertyy, niitä pian vain TÄYTYY saada lisää mittariin.

Tutkimukset osoittavat, että askelmittarissa on todellakin taikaa. Yhdysvaltalaistutkimuksessa todettiin, että yksin askelmittarin käyttö sai ihmiset liikkumaan 27 prosenttia – tai 1,5 kilometriä – enemmän joka päivä! Lisääntyneellä liikunnalla oli myös myönteisiä vaikutuksia niin verenpaineeseen kuin painoonkin.

Haluatko lisätä liikuntaa arkeen? Askelmittari voi olla ratkaisu!

Askelmittari ja KUNTO PLUS mainioon yhteishintaan

Juuri nyt saat askelmittarilla varustetun aktiivisuusrannekkeen ja KUNTO PLUS -lehden mainioon yhteishintaan. Active Life Tracker -aktiivisuusranneke on todella monipuolinen treenikaveri:

  • Askelmittari – askelmittari kirjaa jokaisen päivän mittaan ottamasi askeleen

  • Rajaton muisti – säilytät tiedot askelmääristä päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen.

  • Henkilökohtaiset tavoitteet –aseta askeltavoitteet ja seuraa etenemistäsi.

  • Helppokäyttöinen sovellus – kätevä sovellus antaa kattavaa tietoa aktiivisuudestasi päivä- ja viikkotasolla.

Active Life Trackerin muut toiminnot:

  • Unen seuranta – pitää kirjaa siitä, miten paljon nukut ja montako tuntia unesta on syvää tai kevyttä unta.

  • Kalorilaskuri – laskee, paljonko liikkumisesi kuluttaa energiaa.

  • Intervallitreeni – hälytykset intervallitreeneihin, jotta voit keskittyä suoritukseen – ja jättää minuuttien laskemisen rannekkeen huoleksi.

  • Kello – digitaalikellossa on monia käteviä hälytystoimintoja.

Active Life Trackerin arvo on 110 €, mutta nyt saat sen sekä neljä numeroa KUNTO PLUS -lehteä lyömättömään yhteishintaan 24,90 €. Säästät siis 120,90 euroa!

KATSO TARJOUS: Active Life Tracker -aktiivisuusranneke + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä 24,90 €.

VIDEO: Katso, miten Active Life Tracker toimii:

Active Life Tracker -aktiivisuusranneke seuraa sekä päivittäistä liikkumista että unta. Ranneke on helppo liittää ja synkronoida bluetooth-yhteydellä mukana tulevaan mobiilisovellukseen, josta saa kätevästi kattavan katsauksen oman hyvinvoinnin tärkeistä tekijöistä. Tilaa askelmittarilla varustettu Active Life Tracker -aktiivisuusranneke täältä.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...