Vai muka unikeko? Ehei! Tässä ladataan uskoa itseen ja positiivista energiaa.

© iStock

Hyvä syy pysyä vielä hetki peiton alla

Parin minuutin pötköttelyllä heti herättyä voi saada päivänsä alkamaan myön­teisissä merkeissä.

tiistai 7. marraskuuta 2017 teksti Mette Bundgaard ja Karen Vedel

Miksi kannattaa venyä vuoteessa

Päivän ei tarvitse alkaa niin, että tuntee olevansa aikataulustaan jäljessä jo sillä sekunnilla, kun avaa silmänsä, vaikka pomppaa ylös heti herätyskellon soidessa. Kun jää vielä hetkeksi peiton alle ennen kuin nousee ylös vuoteesta, voi saada paremman alun päivälleen.

Myönteisiä ajatuksia päivästä

Ajattele ennen ylösnousua vähintään kolmea myönteistä asiaa edessä olevasta päivästä. Esimerkiksi suosikki­sarjasi illalla tuleva jakso tai päivän kuntonyrkkeilytunti tai lounasruokalan kasvislasagne voivat saada sinut asennoitumaan päivään positiivisesti. Kun asenne on kohdallaan, tunnet itsesi reippaammaksi ja aikaansaavammaksi pitkälle päivään. 

Lue paras niksi hellävaraisempiin herätyksiin!

KUNTO PLUS suosittelee

Jos kärsit urheiluvammoista, on erityisen tärkeää, että otat sen huomioon liikuntaharrastuksissasi ja käytät asianmukaisia varusteita. Jos rasitat vammakohtaa liiaksi ja käytät varusteita, joissa ei pysy tarpeeksi lämpimänä ja kuivana, vammojen paraneminen kestää pitkään, ja ne saattavat jopa uusiutua.

On tärkeää pukeutua sään mukaisesti. Jos vaivana ovat polvi- ja nivusvammat ja huonosti paranevat tai helposti uusiutuvat venähdykset, on hyvä käyttää trikoita, joiden leikkaus ja materiaali tukee lihaksia.

KUNTO PLUSsan tilaajalahjana olevat Active Fitin tekniset talvijuoksuhousut istuvat hyvin ja ovat mukavat yllä. Housujen talvikäyttöön suunniteltu materiaali on lämmintä ja hengittävää, ja lahkeissa on heijastimet edessä ja takana niin, että näyt pimeällä. Kosteutta siirtävä materiaali varmistaa, että iho pysyy juoksulenkillä kuivana ja mukavan lämpimänä. Materiaali tuntuu miellyttävältä yllä, ja litteät saumat eivät hankaa ihoa. Housuissa on myös näppärä pikku tasku, joustovyötärö ja lahkeissa heijastinyksityiskohdat edessä ja takana. Kun nyt tilaat tekniset juoksuhousut ja 4 KUNTO PLUS -lehden numeroa, etusi on 77,90 euroa!

Katso hyvä tarjous täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...