Pari suutelee sängyssä
© Colourbox

Mitä miehen lempiasento kertoo hänestä

Onko mies epävarma vai haluaako hän vain pitää hauskaa ilman seurauksia?

keskiviikko 15. helmikuuta 2017 teksti Marianne Fischer / Woman

Erilaisten seksiasentojen tarkoitus on löytää se, missä saa suurimman nautinnon, mutta asennot kertovat paljon myös ihmisen persoonasta. Men's Health -lehden seksuaaliterapeutti Ava Cadell kertoo, mitä eri seksiasennot paljastavat sänkykumppanista.

Asento: Lähetyssaarnaaja

Lähetyssaarnaaja on klassinen seksiasento, joka sopii paremmin romantikoille kuin kokeilunhaluisille. Jos kumppanisi suosii lähetyssaarnaajaa, hän ei kenties ole kovin varma omista taidoistaan sängyssä. Siksi hän haluaa nähdä kasvosi, jotta saa vahvistusta omille toimilleen. Tämä asento voi kertoa myös läheisyyden pelosta.

Asento: Doggy style

Jos kumppanisi ottaa sinut mieluiten takaapäin, Cadellin mukaan tämä kertoo kumppanin alkukantaisuudesta ja vallanhalusta. Hän saattaa myös pelätä läheisyyttä ja karsastaa romantiikkaa.

Asento: Cow girl

Jos kumppanisi haluaa, että sinä olet päällä, hän haluaa huolehtia myös sinun nautinnostasi. Tämä asento kertoo myös, että kumppanisi on itsevarma eikä pelkää olla toisinaan alistuvassa roolissa. Cadellin mukaan tällaiselle miehelle sopii kuitenkin myös päälläolo, jotta hän pääsee työntymään mahdollisimman syvälle.

Asento: Lusikka

Lusikka on hyvin intiimi seksiasento, johon liittyy usein vahvoja tunteita. Lusikka-asennosta pitävät miehet haluavat hyvin intiimiä ja hellää seksiä. Se ei tarkoita, että he olisivat heikkoja tai vähemmän miehekkäitä, vaan että heille on tärkeää myös naisen nautinto.

Asento: Seisten

Seksi seisten kiinnostaa kokeilunhaluisia ja niitä, jotka hakevat myös seksistä haasteita. Jos kumppanisi suosii seisomaseksiä, se kertoo hänen kokeilunhaluisesta luonteestaan. Cadellin mukaan tällaista miestä kiehtoo kaikki "tuhma" ja varsinkin ajatus siitä, että joku näkee teidät. Hän haluaa mieluusti pitää hauskaa eikä mieti seurauksia.

Ehkä sinua kiinnostaa...