Pariskunta sängyssä
© iStock

Miksi aamuseksi ei ole hullumpi ajatus

Seksi jää helposti sikseen, kun arkipäivät ovat muuta touhua täynnä. Mitäpä jos seksin ajoittaisikin aamuun? Siitä voi olla enemmän iloa kuin uskotkaan.

sunnuntai 19. helmikuuta 2017 teksti Anja Bruneskjold

Seksi ei välttämättä ole monella arkiaamuna ensimmäisenä mielessä. Eikä ihme - kiire tuntuu usein nappaavan otteen saman tien, kun silmät rävähtävät auki.

Lemmenleikit eivät toisaalta mahdu monella ohjelmistoon arki-iltoinakaan, kun päivän päätteeksi saa vihdoin laskea päänsä tyynyyn.

Kun arjen kiireissä seksi jää usein kaiken muun jalkoihin, voi olla ideaa aikatauluttaa hekuman hetket etukäteen. Jos illat ovat jo täyteen buukattuja tai muuten vain epämieluisa ajankohta, voi seksin ajoittaa yhtä hyvin myös aamuun. Vaikka romantiikka ei joka aamu täysillä kukkisikaan, alkuun päästyä aamuseksistä voi tulla säännöllinen ja varsin mieluisa tapa käynnistää uusi päivä.

Lisää läheisyyttä

Seksi auttaa vahvistamaan parien välistä sidettä, joten fyysistä yhteyttä ei kannata päästä viilenemään arjen kiireissäkään.

Tämä voi kuitenkin edellyttää suunnitelmallisuutta. Laittakaa kellot soimaan tavallista aikaisemmin ja kömpikää vaikka yhdesä suihkuun tai yllättäkää toisenne oraali-ilottelulla. Jo ajankohdan vaihdos voi tuoda kaivattua piristystä.

Aamulla hiukset pörrössä ja silmät sikkarassa olo ei ehkä ole seksikkäimmillään, mutta aamu on toisaalta myös herkkää ja intiimiä aikaa, jolloin suojamuurit ovat vielä alhaalla. Näin aamuinen lempiminen voida tuoda parin entistä lähemmäksi toisiaan ja olla kenties alku aivan uutta intoa sykkivälle seksielämälle.


Hyviä huomenia!

Ehkä sinua kiinnostaa...