Pariskunta hymyilee sängyssä
© iStock

6 merkkiä siitä, että seksielämäsi on mallillaan

Jos nämä tuntuvat tutuilta, teillä ei ole syytä huoleen vällyjen välissä.

torstai 15. joulukuuta 2016

1. Parisuhteessa on luottamusta ja turvaa

Jos viikko tai pari vierähtääkin ilman seksiä, kumpikaan ei hätäänny. Tiedätte molemmat, että aina ei vain huvita tai ole aikaa, eikä se suinkaan tarkoita, että tunteet toista kohtaan olisivat laimentuneet.

2. Sitoutuminen tunnetasolla

Jos parisuhteessa on kiintymystä ja tunnetason sitoutuneisuutta, kiinnostaa seksikin enemmän. Hyvän rakkauselämän merkki on se, että osapuolet järjestävät aikaa parisuhteesta huolehtimiseen, jolloin puhelimet suljetaan ja keskitytään vain toiseen.

3. Kumpikin pääsee maaliin

Tyydyttävä seksielämä ei toki riipu orgasmien määrästä, mutta jos jompikumpi jää toistuvasti vaille viimeistä silausta, voi taustalla olla jokin ongelma itse parisuhteessa. Toimivan seksielämän tunnistaa siitä, että kumpikaan ei jää vaille tyydytystä.

4. Ei pitkiä kuivia kausia

Hyvä seksielämä ei suinkaan tarkoita, että seksiä pitää olla jatkuvasti monta kertaa viikossa. On kuitenkin tärkeää, että kuivat kaudet eivät jää päälle, vaan hiljaisempia aikoja seuraavat ennen pitkää jälleen kiihkeämmät ajat.

5. Erotiikka etusijalla

Ette pidä toisianne itsestäänselvyyksinä, vaan pidätte tietoisesti huolen siitä, että teillä on aikaa seksille ja toisillenne.

6. Omaa aikaa

Hyvä seksielämä antaa tilaa myös sooloilulle. Itseensä tutustuminen tekee hyvää myös yhteiselle seksielämälle, sillä silloin osaa kertoa toisellekin, mistä itse pitää. Se myös pitää yllä eroottista virettä, jolloin seksi jaksaa kiinnostaa myös kumppanin kanssa.


Hyvännäköinen Kari Traa -treenipaita ja 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä 24,90 €

Ehkä sinua kiinnostaa...